Oltchim a pierdut meciul cu Itxako: Anja, ga hjem! (du-te acasă, în daneză)

duminică, 6 martie 2011

Oltchim s-a saturat de Anja Andersen si cauta alt antrenor

Oltchim Ramnicu Valcea au pornit in cautarea unui nou antrenor, fiind dezamagiti de jocul echipei cu Anja Andersen pe banca tehnica.

Gazeta Sporturilor sustine sefii lui Oltchim sunt foarte dezamagiti de evolutia echipei in grupele semifinale ale Ligii Campionilor.

Astfel, au inceput sa caute un nou antrenor, iar selectionerul nationalei Romaniei de handbal feminin, Radu Voina, e principalul favorit. Cu el pe banca, Oltchim a jucat semifinalele Ligii Campionilor in 2009 si finala in 2010.

Anja Andersen are contract cu Oltchim pina in vara, cu un salariu lunar de 20.000 de euro.

Oltchim Ramnicu Valcea a pierdut, scor 22-25 (12-11), partida jucata duminica, pe teren propriu, cu Itxako (Spania), in etapa a 4-a a Grupei 1 Principala a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Oltchim, batuta pe final de Itxako

Tadici a rabufnit: Este o rusine si o mizerie ce se intampla la Oltchim

In urma acestui rezultat, Itxako a trecut pe primul loc in clasamentul Grupei 1 Principale, cu 6 puncte acumulate in 4 meciuri. Pe locul 2 e Buducnost, cu 4 puncte, in timp ce Oltchim e pe pozitia a 3-a, tot cu 4 puncte. Ultimul loc in grupa e ocupat de Krim, cu doua puncte.

In ultimele doua partide din grupa, Oltchim va intalni Buducnost (in deplasare - 13 martie) si Krim Ljubljana (in deplasare - 19 martie).

• Liga Campionilor, handbal feminin

Oltchim a pierdut meciul cu Itxako: Anja, ga hjem! (du-te acasă, în daneză)

Duminică seara, la Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea, a avut loc meciul din etapa a patra a grupelor principale din Liga Campionilor, Oltchim „reuşind" să piardă în faţa echipei Itxako (Spania) cu scorul de 22-25! Oltchim a început foarte slab partida cu Itxako, vâlcencele „reuşind" performanţa de a marca un singur gol în primele 15 minute. S-a intrat la pauză cu 13-12 pentru Oltchim, după 30 de minute confuze din partea formaţiei gazdă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe