Un locuitor din Maramureş, ţepuit cu circa 7.500 euro de un vâlcean

miercuri, 2 martie 2011

• În cadrul unor tranzacţii imobiliare din Vâlcea,

Un locuitor din Maramureş, ţepuit cu circa 7.500 euro de un vâlcean

Grigore Năsui, domiciliat în Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş, ne-a semnalat zilele trecute faptul că a fost înşelat de Florin Chiţoiu din judeţul Vâlcea şi cere autorităţilor statului să-l sprijine în soluţionarea acestui caz. „În cursul lunii iunie 2010, în urma unui troc, am achiziţionat un teren în localitatea Călimăneşti. Neavând nevoie de acest teren, am încercat să-1 vând. Astfel l-am cunoscut prin unele rude ale acestuia, pe Florin Chiţoiu, care mi-a fost recomandat de către rudele sale din Maramureş că se ocupă cu imobiliare şi că are anumite afaceri cu terenuri. În urma întâlnirii avute cu acesta, mi-a spus că mă va ajuta să-mi vând terenul.

Astfel, în data de 10 septembrie 2010, profitând de faptul că nu puteam fi prezent la vânzarea terenului, Florin Chiţoiu a intermediat vânzarea acestuia către Constantin Dobre, din comuna Galicea, sat Ostroveni, mie spunându-mi că doar trece terenul pe numele unui fin al său. Imediat după ce am aflat că terenul a fost vândut de drept în urma unei datorii mai mari avute de către Florin Chiţoiu către Constantin Dobre, m-am deplasat în localitatea Râmnicu Vâlcea şi am încheiat cu Florin Chiţoiu un act notarial (declaraţie) prin care recunoştea că-mi datorează suma de 8.300 de euro. Din data de 18 octombrie 2010 şi până azi, am primit de la Florin Chiţoiu doar suma de 3.000 lei, acesta tot amânând să-mi dea restul de bani (adică vreo 7.500 euro).

În repetate rânduri a refuzat să-mi şi răspundă la telefon bazându-se pe faptul că distanţa mare face mai grea deplasarea mea de la Maramureş la Râmnicu Vâlcea. Consider un act de neseriozitate şi nesimţire acest gest al lui Florin Chiţoiu şi cred că trebuie făcut cunoscut şi altor persoane pentru a se feri de acest gen de oameni. Acesta este subiectul din care fac şi eu parte ca păgubit şi cred că nu voi putea recupera foarte curând această pagubă", ne-a precizat Grigore Năsui din Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş.
În ciuda repetatelor încercări, Florin Chiţoiu nu a putut fi contactat telefonic pentru a-şi exprima un punct de vedere referitor la acest subiect. (P.C.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe