Valcenii pleaca in Spania la cules de capsuni

miercuri, 16 februarie 2011

Valcenii pleaca in Spania la cules de capsuni

În data de 10.02.2011 în localitatea Blaj din judeţul Alba , a avut loc o selecţie de forţă de muncă pentru românii interesaţi să lucreze în Spania. Selecţia a fost organizată în prezenţa angajatorilor spanioli ,de la firma Cooperativa Cartaya, care au oferit 70 de locuri de muncă în domeniul agricol, respectiv cules de căpşuni, pe o perioadă de trei luni , începînd cu 1 martie 2011. Persoanele selectate să participe la interviu au fost cele din baza de date ale compartimentelor EURES din toată ţara, înregistrate ca solicitanţi de loc de muncă în spaţiul european în domeniul agricol.

Din judeţul Vâlcea, au fost invitate să participe 36 de persoane din care 15 au fost prezente la Blaj.În urma interviului, şase dintre acestea au fost admise de angajator, urmând să plece la muncă în luna martie 2011. Aceştia vor primi un salariu de 37 de euro brut pe zi iar angajatorul spaniol va asigura contravaloarea unui transport şi cazarea acestora.

În cazul în care există persoane care doresc să lucreze legal în Uniunea Europeană , acestea sunt rugate să apeleze la consilierul EURES din cadrul AJOFM Vâlcea, Rm Vâlcea, strada Dacia nr 8 etajul III, pentru informare şi consiliere în vederea înregistrării într-o bază de date.Totodată ei vor primii şi informaţii legate de condiţiile de viaţă şi muncă din diversele ţări europene care solicită forţa de muncă din România.

DIRECTOR EXECUTIV

Dumitru Nicu Cornoiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe