Sparle si soparle

duminică, 30 ianuarie 2011

 

Sparle si soparle

• În urma articolului din numărul trecut, „Nicolae Minea a dat o ţeapă la bugetul de stat de peste 140 miliarde lei", un cititor al ziarului nostru ne-a făcut cunoscut că la licitaţia organizată de Cascont IPURL Focşani (lichidatorul Batroscom) nu s-a prezentat nici un cumpărător dornic să achiziţioneze Hotelul Alutus la preţul de 75 miliarde lei vechi. Oricine este interesat se poate înscrie să cumpere acest imobil, să-l igienizeze şi să-l renoveze complet (în ciuda temerilor legate de încrengăturile şi complicaţiile care ar putea apărea odată cu intrarea efectivă în posesie), pentru că Râmnicul are nevoie de un hotel de capacitate mare care să ofere condiţii civilizate de cazare şi masă.

• La şedinţa Consiliului Judeţean Vâlcea de săptămâna trecută, cei doi pesedişti de la conducerea instituţiei - Ion Cîlea şi Dumitru Persu - au fost puşi să stea pe scaune „ordinare" de plastic, în timp ce ceilalţi consilieri s-au lăfăit pe scaune elegante, îmbrăcate în piele şi cu spătar înalt. Probabil că scaunul lui Dumitru Persu a fost furat de liberalul Mircea Poenaru, dar nu înţelegem cine i-a furat scaunul preşedintelui Ion Cîlea?!?

• Primarul Romeo Rădulescu pune la cale o afacere de câteva sute de mii de euro cu patronul, care-i este un bun prieten, de la societatea de transport DACOS. Rădulescu insistă pe lângă consilierii locali să aprobe achiziţionarea de autobuze second hand de la firma Dacos, care şi-a băgat deja omul în consiliul de conducere al SC ETA SA, societatea de transport în comun a municipiului. Banul public le face cu ochiul la băieţii... „deştepţi".

• „Marele" avocat Octavian Fieroiu a pierdut un proces cu Primăria Măciuca. Este vorba despre o revendicare imobiliară. Îl felicităm pentru succes pe tânărul avocat Victor Stănculescu, care a dovedit că „rechinii justiţiei" pot să fie învinşi în propriul... ocean.

• Constantin Roibu, directorul general de la Oltchim, a pierdut procesul cu ţiganii de la Strehaia: „Decizia nr. 410/R a Tribunalului Vâlcea - În baza disp. art. 385/15 pct. 1 lit. b C. pr. pen.; Respinge ca nefondat recursul declarat de recurenta-petentă SC Oltchim SA, cu sediul în Rm. Vâlcea, str. Uzinei nr. 1, judeţul Vâlcea, împotriva sentinţei penale nr. 327 din 21 aprilie 2010, pronunţată de Judecătoria Rm. Vâlcea în dosarul nr. 9668/288/2009. În baza disp. art. 192 alin. 2 şi art. 193 C. pr. pen.; Obligă pe recurenta-petentă la 50 lei, cheltuieli judiciare statului şi la câte 125 lei, cheltuieli judiciare către fiecare intimat, respectiv Mihai Sorin, domiciliat în Strehaia, str. Ştefan cel Mare, nr. 2, judeţul Mehedinţi, Mihai Inel, domiciliat în Strehaia, str. Horia, nr. 3, judeţul Mehedinţi, Mihaiu T. Ion, domiciliat în Strehaia, str. Matei Basarab, nr. 44, judeţul Mehedinţi, Mihaiu Gh. Ion, domiciliat în Strehaia, str. Republicii, nr. 230, judeţul Mehedinţi şi Mihaiu Mândra, domiciliat în Strehaia, str. Republicii, nr. 230, judeţul Mehedinţi. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe