Sparle si soparle

miercuri, 26 ianuarie 2011

Sparle si soparle

• Miercuri, 26 ianuarie, exact în ziua în care dictatorul Ceauşescu ar fi împlinit 93 de ani, vicele de la Consiliul Judeţean Vâlcea, Dumitru Persu, şi-a serbat ziua de naştere într-un cadru restrâns, între prieteni. Se spune că cei care sunt născuţi în aceiaşi zi se aseamănă în multe privinţe, însă noi băgăm mâna în foc că Dumitru Persu nu a avut nimic în comun cu dictatura comunistă a lui Ceauşescu şi nici nu a fost un promotor al ideologiei totalitare: el este doar un demn urmaş al... bolşevicilor lui Stalin!

Mai menţionăm doar că joi, 27 ianuarie, este ziua de naştere a deputatului PSD Aurel Vlădoiu. La mulţi ani!

• Fiul unui director de la stat din Vâlcea cheltuia la sfârşitul anilo 90 sume imense la Londra, unde îşi definitiva studiile. Juniorul i-a lăsat mască pe prietenii din metropola engleză când şi-a cumpărat într-o zi o geacă din piele de... 10.000 de euro.

• Cristina Panec, Cristina Bohaş, dar şi alte doamne ne-au căutat la redacţie zilele acestea şi ne-au povestit amănunte picante din viaţa unei „personalităţi" vâlcene. Şi pe fosta soţie a acestuia o bate gândul să ne mărturisească aspecte din viaţa trăită alături de personajul respectiv.

• În anul 1994, SC OLTCHIM SA a cumpărat de la o societate spaniolă o instalaţie second-hand de producere a lindanului cu suma de 64,2 milioane mărci, instalaţie care la ora actuală nu mai funcţionează.

• Astăzi este ziua Z la Consiliul Judeţean Vâlcea.... Preşedintele Ion Cîlea se va agăţa din nou de nişte „chichiţe procedurale" pentru a nu pune pe ordinea de zi propunerea consilierilor PNL-PDL de schimbare a lui Dumitru Persu din fotoliul de vice. Se pare că şedinţa de joi va fi „ultra-scurtă" pentru că PDL şi PNL au anunţat că nu vor intra în sala de plen dacă proiectul de hotărâre nu va fi inlcus pe ordinea de zi. Oricum, spunem noi că prin schimbarea lui Persu cu Mircea Poenaru se sare din lac în puţ: alungăm de la CJ Vâlcea un bătrân bolşevic, dar aducem în loc un incompetent care nu ştie cum merge treaba la nivelul conducerii CJ Vâlcea.

• Iată ce-i scria primarului Râmnicului un cetăţean în luna martie a anului 2006, referitor la atitudinea unui anume domn Florin Butnaru: „Domnule primar, cu respect vă supun atenţiei următorul aspect:
-pe strada M. Eminescu de la bariera CF Ostroveni spre Inspectoratul de Poliţie este sens unic, iar autoturismele celor care lucrează în zonă: la firme particulare, poliţie sau cei care opresc pentru a merge la anumite firme în interes particular sunt parcate regulamentar pe partea stângă a sensului de circulaţie.
În repetate rânduri atât eu cât şi alţi cetăţeni sau angajaţi ai firmei unde merg suntem ameninţaţi de numitul Butnaru Florin patron al firmei Florexim Internaţional care locuieşte pe M. Eminescu nr 14 pe partea stângă a sensului de circulaţie, care ne şi blochează autoturismele cu ale sale având 4-5 maşini (VL-02-ABC;VL-24-ABC;VL-01-KTP;VL-09-ABC autocar şcoală afirmand ca sunt locurile sale de parcare pe cele doua laturi ale casei si ca plateste taxa la primarie pt ele. Mentionez ca masinile tuturor sunt parcate pe strada deci pe domeniul public,iar respectivul nu are garaj in curte deci nu este deranjat in nici un fel.
I-am spus ca este domeniul public si ca ne vom adresa dumneavoastra spre solutionare raspunsul lui a fost sa iau masina de acolo(asa am facut) caci sunt locurile lui si ca oricum are relatii si nimeni nu va indrazni sa- l amendeze sau sa-i faca ceva. Oare chiar asa sa fie? Nu-l acuzam insa prea des se fac pene de cauciuc, oglinda exterioara rupta.....
Va rugam sa trimiteti un inspector al Corpului de Control sau un inspector zonal dar impartial si impunator caci numitul Butnaru este extrem de agresiv avand probleme de acest gen cu orcine parcheaza pe domeniul public al sau.
Multumim anticipat pentru rezolvare si raspuns.
Cu respect, Stoica Oprisan"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe