Loc de joacă pentru copiii cu dizabilităţi

miercuri, 26 ianuarie 2011

Deputatul PDL Samoil Vîlcu a propus municipalităţii să amenajeze:

Loc de joacă pentru copiii cu dizabilităţi

Deputatul PDL Samoil Vîlcu a propus municipalităţii să amenajeze, în perioada următoare, un loc de joacă pentru copiii cu dizabilităţi.

„ În urma unor discuţii cu părinţii care au copii cu dizabilităţi am preluat această dorinţă şi am făcut propunerea reprezentanţilor municipalităţii.

Nu exista un loc de joacă pentru copiii cu handicap în Râmnicu Vâlcea şi am considerat că este bine să promovăm un astfel de proiect. De asemenea, o altă posibilitate este de reamenajare a spaţiilor deja existente cu echipamente de joacă integrative destinate copiilor cu dizabilităţi: tobogane, leagăne, carusele, dar toate acestea adaptate nevoilor acestor persoane. În acest caz, copiii cu dizabilităţi vor putea să se joace alături de ceilalţi pentru că şi ei trebuie să aibă parte de o copilărie normală.
Am discutat despre acest proiect cu reprezentanţii municipalităţii şi au apreciat ideea, urmând să analizeze cele două posibilităţii şi să găsească cea mai bună soluţie. Aşa cum am mai spus, apropierea de oameni va fi o prioritate pentru mine şi în acest an, iar acest obiectiv se va concretiza în cât mai multe iniţiative de acest gen", a opinat deputaul PDL Samoil Vîlcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe