în primăvară, va începe asfaltarea a 9 km de drumuri în comuna Bărbăteşti

miercuri, 26 ianuarie 2011

• Primarul Constantin Banacu anunţă că

În primăvară, va începe asfaltarea a 9 km de drumuri în comuna Bărbăteşti

Am putea spune că primarul comunei Bărbăteşti, Constantin Banacu, este omul potrivit la locul potrivit, dar are şi puterea de a dărui şi ajuta necondiţionat. „Îmi place să construiesc, să rămână ceva în urma mea, să fac lucrări de calitate care să dureze în timp", mărturiseşte Constantin Banacu, primarul comunei Bărbăteşti.

„La momentul actual se acţionează la curăţarea bazinelor şi filtrelor de la alimentarea cu apă, iar acum tăiem lemnele necesare pentru asigurarea căldurii la şcoala din Bărbăteşti. La baza sportivă suntem în stadiul de decopertare a terenului după care o să nivelăm şi o să începem lucrările de turnare a betoanelor. La şcoala cu clasele I-VIII am schimbat acoperişul, iar în patru săli de clasă am pus tavan fals şi în alte două am schimbat parchetul. În funcţie de starea vremii, vom reîncepe lucrările de asfaltare a 9 kilometri de drumuri în satele Mierleşti, Avrămoiu, Roşitori, Zăvoaie, Angelescu, Delureni şi Morii.

La centrul de bătrâni am făcut fundaţia, iar acum dorim să continuăm investiţia şi să trecem la ridicarea zidurilor. Pentru luna februarie, avem în vedere începerea lucrărilor de reabilitare a căminului cultural din fondurile primăriei, iar la punctul Hirizan, vom construi un pod şi vor fi reabilitate cele cinci punţi pietonale ale localităţii", a mai precizat Constantin Banacu, primarul comunei Bărbăteşti. (O.A.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe