Ghişeu pentru eliberarea certificatului de cazier judiciar, în municipiul Drăgăşani

miercuri, 26 ianuarie 2011

IPJ Vâlcea a deschis:

Ghişeu pentru eliberarea certificatului de cazier judiciar, în municipiul Drăgăşani

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor care solicită eliberarea certificatului de cazier judiciar, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a deschis un nou Ghişeu pentru eliberarea certificatului de cazier judiciar, în municipiul Drăgăşani. Acest Ghişeu va funcţiona la parterul Primăriei Municipiului Drăgăşani şi se adresează persoanelor născute şi celor domiciliate în judeţul Vâlcea.
Persoanele solicitante trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să fie născute în România şi să aibă atribuit CNP, să nu fie înscrise în cazierul judiciar( să nu fie cunoscute cu antecedente penale), să se fi născute sau să aibă domiciliul în judeţul Vâlcea.

Cererea-tip, cu datele complete de stare civilă şi motivată, se depune la Ghişeu, însoţită de: actul de identitate (cartea de identitate, cartea de identitate provizorie, buletinul de identitate, aflate în termen de valabilitate); timbru fiscal şi chitanţa prin care se face dovada achitării taxei de prestare a serviciului.

Pentru eliberarea certificatului de cazier judiciar, în regim normal , este necesară timbrarea cererii cu un timbru fiscal în valoare de 2 lei.

Pentru început programul de funcţionare al Ghişeului va fi : marţi de la ora 08.00-10.00, miercuri de la ora 10.00-12.00 şi joi de la ora 13.00-15.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe