Sparle si soparle

duminică, 23 ianuarie 2011

Sparle si soparle

• Săptămâna trecută, senatorul Dorel Jurcan a dovedit pentru 1.387 oară că nu are coloană vertebrală. Preşedintele PDL Vâlcea s-a băgat ca musca-n lapte în lupta de la Consiliul Judeţean Vâlcea şi a făcut o alianţă cu liberalii, cu toate că este evident că oamenii lui Jurcan sunt marii perdanţi ai acestei înţelegeri pentru că ei... nu primesc în schimb nimic. Oricum, îl avertizăm pe Romulus Bulacu (care a salutat public „noua” alianţă PNL-PDL de la Consiliul Judeţean) că liberalul Buican joacă la două capete: după ce îl va vedea instalat pe Mircea Poenaru în locul lui Dumitru Persu, liderul PNL Vâlcea va schimba macazul şi va face o alianţă cu PSD pentru a-l înlocui din funcţia de vicepreşedinte al CJ Vâlcea pe Romulus Bulacu.

• Ministrul patron de televiziune Valentin Iliescu caută cu disperare un realizator adevărat de emisiuni politice. Vineri seara a stat vreo 3 ore în compania unui cunoscut ziarist vâlcean pentru a-l convinge să vină la TV Etalon. Iliescu a mai chemat în ajutor şi un bun prieten ... autohton.

• Îi acordăm o bilă neagră lui Eugen Mănescu, directorul de la Drumuri Naţionale Vâlcea! Duminică, 23 ianuarie, DN 7 A Brezoi – Voineasa a fost impracticabil datorită căderilor masive de zăpadă. Nici un utilaj de dezăpezire nu a fost zărit în zonă. Foarte mulţi şoferi, care trebuiau să ajungă la Voineasa sau Malaia, s-au văzut nevoiţi să se se întoarcă din drum.

• Pe handbalista Cristina Neagu o leagă o foarte strânsă legătură de prietenie cu colega Patricia Vizitiu, mai ales că fratele celei din urmă este prietenul Cristinei. Cumnatele joacă tare şi pe teren, dar şi în negocierile de afaceri. Roibu ştie mai bine!

• Fostul vânzător de chiloţi de damă din Dovali, Tanislav, s-a supărat zilele trecute pe noi şi ne-a dat în judecată. El spune în motivaţie (am lăsat exact, cu greşeli): „imaginea mea în familie, în societate şi la locul meu de mucă a fost grav afectată”. Oricum, îi spunem Tanislavului că vom continua în numerele viitoare ale ziarului nostru cu noi dezvăluiri incendiare pe subiectele: „Cum a făcut afaceri necurate cu Direcţia de Tineret şi Sport în 2002?”, „Preluarea dubioasă a ziarului său şi a spaţiului comercial de pe strada Regina Maria”, „Contractele pe ochi frumoşi încheiate cu AJOFM din 2000 privind pregătirea şomerilor pe calculatoare”, „Culisele amenzii de 90 milioane lei date de ITM Vâlcea”, „Afacerile derulate cu Primăria Râmnicului privind licenţele de taxi”, etc.

• Fostul deputat PSD şi ex-preşedinte al CJ Vâlcea, Anton Miţaru, şi-a... făcut chip cioplit la mormântul pe care şi l-a achiziţionat în cimitirul de lângă Liceul Economic. Pe marmura neagră, Miţaru are un basorelief cu chipul său, iar întreaga „afacere” se aude că l-ar fi costat pe acesta circa 5.000 de euro. Are balta peşte....

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe