Sparle si soparle

miercuri, 19 ianuarie 2011

Sparle si soparle

• Primarul Romeo Rădulescu joacă la „scoruri" mari, care s-ar putea să-l aducă în atenţia DNA. Rădulescu i-a dat un contract de „doar" 20 miliarde lei plus TVA unui prieten de partid - Călin Ştefan Cătălin Radu, patronul societăţii Mobilis SRL din Iaşi. Controversatul om de afaceri din Iaşi va furniza Primăriei Râmnicului echipamente pentru „Extindere şi modernizare sistem de supraveghere video cu dispecerat, pe linia siguranţei publice şi prevenirea criminalităţii la nivelul Municipiului Rm. Vâlcea". Firma Mobilis, specializată în comunicaţii radio profesionale, a fost prezentată în 2010 de presa centrală ca fiind parte a noii elite de afaceri afiliată PDL. „Ministerul Finantelor Publice prin Oficiul de Plati si Contractare Phare (OPCP) a parafat in perioada campaniei electorale o afacere de 23 de milioane de euro din bani europeni pentru achizitionarea unor statii radio pentru Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS).

Afacerea a fost castigata de Mobilis SRL, al carui actionar majoritar, Calin Stefan Catalin Radu, a donat PD-L-ului in 2008 48.500 de lei si a detinut alaturi de jurnalistul Bogdan Chirieac controlul companiei Centrul pentru Servicii in Radiocomunicatii (CSR), castigator frecvent de contracte cu STS si Ministerul de Interne. Potrivit datelor publicate in partea I a Monitorului Oficial 213 din 04 februarie 2009, Calin Stefan Catalin Radu a finantat PD-L in 2008 cu 48.500 de lei, situandu-se in partea superioara a sumelor acordate acestui partid de catre o persoana fizica", scria Financiarul cu ceva timp în urmă. Vom reveni asupra subiectului.

• Bucuroşi - nevoie mare că le-a ieşit „pasienţa" în cazul „Antares versus Matdan" inspectorii ARR Vâlcea au pus-o de chef marţi, 18 ianuarie, ora 11.00, la restaurantul chinezesc din buricul târgului.

• Trei zile de vânătoare intensă şi prolifică în pădurile din localitatea Şuşani au petrecut la sfârşitul săptămânii trecute 14 prieteni pasionaţi de vânătoare. Aceştia au avut inspiraţie şi noroc, reuşind să împuşte 16 mistreţi şi doi căpriori pentru care au plătit AJVPS-ului suma de 102 milioane lei vechi (cel puţin aşa spun ei). Cel mai ghinionist a fost generalul în rezervă, consilierul local Dumitru Ţârdea, care nu a reuşit să împuşte un mistreţ de la doar 10 m distanţă. Este foarte posibil ca generalul pedelist să fi fost teribil de tulburat de faptul că i s-a micşorat pensia cu 2200 de lei - de la 4000 lei a ajuns să primească doar 1800 lei.

• Anumiţi comisari de la Garda Financiară Vâlcea îşi depăşesc atribuţiile legale. Vom reveni cu amănunte concrete.

• Dobriţa Constantin, inspector la Impozite şi Taxe Locale din cadrul Primăriei Râmnicu Vâlcea, îi sfătuieşte pe contribuabilii râmniceni să iasă în stradă şi să protesteze dacă nu le convin prevederile legale în materie de taxe şi impozite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe