Primarul “Bombastick" îl înjură pe Mircea Gutău

duminică, 9 ianuarie 2011

Primarul „Bombastick" îl înjură pe Mircea Gutău

Tiberiu Pîrnău

Pedelistul Romeo Rădulescu îşi poate lua „Adio!" de la scaunul de primar în 2012. Ştiu că voi fi niţel maliţios în ceea ce voi scrie acum, dar - vorba unui prieten - „nu mă pot abţine": pentru mine este din ce în ce mai evident, urmărind acţiunile lui Romeo Rădulescu din ultima perioadă, că mărimea fizică a capului la o persoană nu este direct proporţională cu mărimea creierului. Hotărât lucru!

Nu-mi pot explica în ruptul capului ura, duşmănia, veninul pe care le revarsă din abundenţă Rădulescu - „Cap Mare" (i-am împrumutat inspirata expresie unui coleg, mai mucalit de felul său) asupra viceprimarului Eusebiu Veţeleanu. Citesc în presă şi nu-mi vine să cred cât de ranchiunos poate să fie Romeo Rădulescu cu omul care l-a ajutat enorm să ajungă în funcţia de primar. Iată cum sună o astfel de ştire: „Ieri (vineri - nr), prin Râmnic a circulat zvonul cum că primarul Romeo Rădulescu i-ar fi cerut viceprimarului Eusebiu Veţeleanu să-şi dea demisia din funcţia deţinută în Executivul Primăriei. Tot din zvonuri am aflat că viceprimarului Eusebiu Veţeleanu i s-a restricţionat telefonul de serviciu şi că nu mai are voie să circule cu maşina Primăriei. Contactat telefonic, viceprimarul Eusebiu Veteleanu ne-a confirmat zvonurile: Da, nu ştiu de unde aţi aflat, dar este adevarat că mi s-a cerut demisia. Nu voi face acest lucru, chiar daca mi-au restricţionat telefonul şi mi-au luat maşina de serviciu. Am şi eu bani să-mi cumpăr o cartela telefonica şi pot să circul şi cu maşina personală" Aşadar, „Cap Mare" şi-a dat arama pe faţă! Dar de ce este atât de ofuscat Romeo Barosanul-Fantastik-Bombastick?

Care este marele păcat comis de viceprimar? La alegerile interne de partid care aveau ca miză demnitatea de preşedinte al PDL Vâlcea, Eusebiu Veţeleanu a votat altfel decât ar fi dorit şeful său - primarul în funcţie. Viceprimarul Veţeleanu a ignorat ordinele lui Rădulescu şi a votat aşa cum l-a sfătuit fostul primar şi preşedinte al Organizaţiei, omul care „i-a făcut oameni" pe mai toţi liderii pedelişti vâlceni - Mircea Gutău. Să punem lucrurile în ordine şi să analizăm cu luciditate cine a greşit în această situaţie? Romeo Rădulescu, cel care s-a împotrivit dorinţei părintelui său spiritual în materie de politică (să nu uităm că dacă Mircea Gutău nu l-ar fi susţinut pe Rădulescu, acesta nu ar fi ajuns niciodată primarul municipiului Râmnicu Vâlcea) sau Eusebiu Veţeleanu, cel care a preluat mesajul de la Mircea Gutău şi l-a transmis mai departe organizaţiei judeţene, riscându-şi scaunul de viceprimar. Cine este omul de onoare în această situaţie, domnule Rădulescu?

Nu carecumva ar trebui să băgaţi capul în pământ precum struţul în momentul revenirii lui Mircea Gutău la Râmnicu Vâlcea?
Aşadar, aceasta este „marea vină" a viceprimarului trimis acum „în exil" de către primar. Bineînţeles că acesta poate fi şi doar un motiv de faţadă, un pretext de doi lei pentru a-l înlătura din schemă pe Eusebiu Veţeleanu, un personaj politic atipic cu foarte mult bun simţ, onest, căruia nu i se poate reproşa nimic din punct de vedere profesional. De fapt, primim informaţii că viceprimarul nu a „marşat", nu a dorit să devină părtaş la anumite „tunuri financiare" alături de Romeo Rădulescu şi de imberbul şi „nevinovatul" viceprimar Cosmin Constantinescu - marioneta perfectă. În curând toate vor ieşi la lumină, iar Romeo Rădulescu va fi arătat opiniei publice aşa cum este în realitate: lipsit de onoare, machiavelic şi fără caracter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe