Sparle si soparle

miercuri, 5 ianuarie 2011

Sparle si soparle

• Şi ziariştii de la „Viaţa Vâlcii“ au realizat, în sfârşit, că deputatul Cristian Buican este un lup în piele de... oaie: „Deputatul Buican s-a trezit aproape singur la obişnuita întâlnire de la sfârşitul anului cu reprezentanţii presei. Mai-marele liberalilor n-a avut cu cine să ciocnească o cupă de şampanie pentru că ziariştii i-au dat cu flit. Parlamentarul a cules ceea ce a semănat tot anul”.

• Conform unor surse din cadrul conducerii centrale a PDL, „senatorul melcilor“ Dorel Jurcan îl susţine pe Vasile Blaga la preşedinţia partidului şi i-ar fi promis voturile delegaţiei vâlcene la congresul care va avea loc în această primăvară. Aceleaşi surse susţin că Vasile Blaga i-a rezervat lui Jurcan un post de vicepreşedinte al PDL şi un loc eligibil la alegerile parlamentare din 2012. Pe de altă parte, noul şef al PDL Bucureşti, Elena Udrea va încerca să schimbe garnitura de vicepreşedinţi şi să-şi impună oamenii în viitoarea conducere. Printre susţinătorii vâlceni ai ministrului Dezvoltării se află şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Romulus Bulacu.

• După ce a fost informat că patronul Dan Niţu de la Damila este gata-gata să pună mâna pe un contract de 5 milioane euro pentru reabilitarea staţiunii Băile Govora, „patronul” Tanislav de la o fiţuică muribundă a început să facă mătănii peste mătănii în faţa boss-ului de la Damila în speranţa că va prinde o bucată de caşcaval. Speranţe deşarte.... ştiind ce arici se află în buzunarul lui Niţu.

• Patronul de la Urban, Teodor Florescu, are o datorie de câteva miliarde de lei la o firmă de construcţii din Râmnicu Vâlcea. Patronul ţepuit va merge în faţa instanţei pentru a-şi recupera banii. În acest timp, Florescu joacă la... ruletă.

• Am aflat dintr-un ziar local că locuinţa consilierului judeţean PNL Victor Popescu din cartierul Nord din Râmnicu Vâlcea i-a fost spartă de hoţi în noaptea de Crăciun, iar „vizitatorii” i-au sustras suma de 170 milioane lei vechi şi o cantitate importantă de aur. Nu ştim cum putea avea liberalul aur după o... nuntă, chiar dacă este bruneţel la culoare, dar noi suntem liniştiţi pentru că am aflat că Victor Popescu mai are în conturi o sumă totală de circa 2 miliarde de lei vechi. Aşa că paguba nu reprezintă nici 10% din averea totală! Aşa că Victoraş poate să-şi petreacă liniştit în continuare concediul la... piscina sulfuroasă, alături de colegi.

• Liberalii Eduard Vârlan şi Victor Popescu „Jefuitul“ toacă cu graţie frunza la câini într-o instituţie, creată de liberali cu dedicaţie pentru lipitorii de afişe din campaniile electorale, cu denumire pompoasă: Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit. Pentru că se scarpină în nas zilnic, cei doi liberali primesc salarii lunare de peste 4000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe