236 de vâlceni au fost selectaţi pentru interviu la Bursa Forţei de Muncă

duminică, 12 decembrie 2010

• Potrivit directorului AJOFM Vâlcea, Dumitru Cornoiu,

236 de vâlceni au fost selectaţi pentru interviu la Bursa Forţei de Muncă

Pentru a veni în sprijinul vâlcenilor, care doresc să se angajeze sau să beneficieze de serviciile AJOFM Vâlcea, precum şi în sprijinul angajatorilor aflaţi în căutare de forţă de muncă, AJOFM Vâlcea a organizat în ziua de vineri 10 decembrie 2010, începând cu orele 9.00 „Bursa Forţei de Muncă". Evenimentul a avut loc în Râmnicu Vâlcea la Centrul Regional pentru Formarea Profesională a Adulţilor din Rm. Vâlcea, str. Calea lui Traian nr. 98.

Potrivit directorului executiv al AJOFM Vâlcea, Dumitru Nicu Cornoiu, la bursă au fost prezenţi 28 de angajatori care aveau disponibil un număr de 196 locuri de muncă vacante, în diverse domenii de activitate şi meserii, precum: coordonator vânzări, consilier financiar, agent asigurare, dulgher, zidar, electrician, ospătar, secretară, muncitor necalificat. Au participat peste 870 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Dintre participanţi, 236 au fost selectaţi de angajatori pentru interviu sau probă de lucru. Au fost încadrate pe loc un număr de 14 persoane în următoarele ocupaţii: ambalatori manuali produse zaharoase, muncitori necalificaţi în construcţii, operator calculator şi secretară. Rezultatele finale ale Bursei vor fi comunicate în zilele următoare, pe măsura centralizării lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe