44 de vâlceni vor îngroşa rândurile “căpşunarilor" din Spania

duminică, 5 decembrie 2010

44 de vâlceni vor îngroşa rândurile „căpşunarilor" din Spania

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a organizat în perioada 24 - 25 noiembrie 2010 în localitatea Slatina, judeţul Olt, Bursa locurilor de muncă sezoniere în sectorul agricol (cules căpşuni) din Spania. Cerinţele angajatorului spaniol au fost: vârsta 18 - 40 ani şi experienţa în agricultură (muncă manuală).

Oferta angajatorului din Spania a vizat circa 500 locuri de muncă, oferindu-se 37,81 euro/zi, deduceri salariale de 2% IRPF (impozit pe venit) şi 83,86 euro/lună. Programul de lucru este de 39 ore pe săptămână, împărţite în 6 zile de 6,5 ore/zi (inclusiv sâmbătă), duminica fiind liberă. Durata contractului este de aproximativ trei luni, începând cu data de 15 februarie 2011, iar cazarea va fi gratuită (angajatul va plăti doar 1 euro/zi).

La nivel naţional, au fost invitate 1880 de persoane din care au fost admise 487. Potrivit directorului Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă, Dumitru Cornoiu, de la nivelul judeţului au fost selectaţi 44 de „căpşunari" din cele 200 invitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe