Primarul Rădulescu i-a “mutat” pe sindicalişti de la sediul PDL sub balconul prefectului

duminică, 28 noiembrie 2010

• Spunând că pe strada Carol I se execută... ample lucrări de reabilitare a străzii,

Primarul Rădulescu i-a „mutat” pe sindicalişti de la sediul PDL sub balconul prefectului

Un nou caz petrecut în urmă cu aproape o lună vine să demonstreze că primarul Râmnicului, Romeo Rădulescu, este un vajnic apărător al... sediului Partidului Democrat Liberal (PDL) Vâlcea, partid al cărui membru este şi în prezent. Despre ce este vorba? În data de 12 octombrie 2010, Uniunea Sindicală Teritorială Cartel Alfa Vâlcea şi CNSLR Frăţia Vâlcea au depus la Primăria Râmnicului două cereri (numerele de înregistrare 38 respectiv 230) prin care solicitau avizarea desfăşurării unei manifestări de protest, prin pichetarea sediului Organizaţiei PDL Vâlcea (PDL), în zilele de 15 octombrie şi 22 octombrie, între orele 15,30 - 17,30.

Numai că prin Avizul nr. 82 pentru desfăşurarea adunărilor publice, primarul Romeo Rădulescu i-a „mutat” pe manifestanţi din faţa sediului PDL Vâlcea în faţa Instituţiei Prefectului, cu toate că sindicaliştii vâlceni nu solicitaseră autorizaţie pentru a face demonstraţii sub balconul prefectului Petre Ungureanu.

Dar iată ce motive a găsit primarul Romeo Rădulescu pentru a nu-i lăsa pe sindicaliştii să protesteze în faţa sediului PDL Vâlcea: „Având în vedere că sediul Organizaţiei judeţene a PDL Vâlcea se află pe strada Carol I, la parterul unui bloc de locuinţe, într-o zonă în care se execută ample lucrări de reabilitare a străzii, precum şi în imediata vecinătate a unei instituţii de învăţământ cu un număr mare de elevi, comisia de avizare apreciază că, în locaţia respectivă, nu se poate desfăşura o adunare publică în condiţii de siguranţă pentru participanţi şi fără a perturba activitatea de reabilitare a străzii şi procesul de învăţământ de la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân şi indică, ca un posibil loc de desfăşurare a manifestaţiei, locaţia din fata Instituţiei Prefectului unde au mai avut loc asemenea manifestări de protest”. 

(P.C.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe