CET Govora SA, premiată de Camera de Comerţ şi Industrie a României

duminică, 28 noiembrie 2010

• În cadrul Galei „Topul Naţional al firmelor” ediţia a XVII-a 2010

CET Govora SA, premiată de Camera de Comerţ şi Industrie a României

• unitatea economică din judeţul Vâlcea a obţinut distincţia: Premiul Naţional pentru întreprinderi foarte mari în producerea şi transportul energiei termice

În cadrul Galei „Topul Naţional al firmelor” ediţia a XVII-a 2010 organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a României, într-o ceremonie desfăşurată în Aula Candelabrelor a Palatului Camerei de Comerţ şi Industrie a României, joi, 25 noiembrie, a fost decernat Premiul Naţional pentru întreprinderi foarte mari în producerea şi transportul energiei termice societăţii comerciale CET Govora S.A. 

Considerăm acordarea acestui premiu de către cea mai prestigioasă asociaţie a mediului de afaceri din România ca o încununare a eforturilor întregului colectiv al CET Govora depuse în cursul anului 2009. Cu această ocazie adresăm mulţumiri Consilului Judeţean Vâlcea, consilierilor judeţeni şi în special domnului Preşedinte dr. ing. Ion Cîlea pentru sprijinul permanent acordat şi implicarea continuă care au condus la recunoaşterea rezultatelor obţinute prin acordarea acestei distincţii.

Mulţumin membrilor Consiliului de Administraţie şi reprezentantului în Adunarea Generală a Acţionarilor a CET Govora, d-na Carmen Alexandrescu pentru susţinerea arătată, mulţumim domnului Primar ing. Romeo Rădulescu şi Consiliului Local al Mun. Râmnicu Vâlcea pentru fructuoasa colaborare şi nu în ultimul rând salariaţilor CET Govora fără de care nu s-ar fi obţinut această performanţă.

Conducerea S.C. CET Govora S.A. Râmnicu Vâlcea 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe