Ştefan Prală, preşedintele Colegiului Electoral Horezu

duminică, 21 noiembrie 2010

• Lider de forţă în PDL Vâlcea:

Ştefan Prală, preşedintele Colegiului Electoral Horezu 

Ştefan Prală este, indiscutabil, unul dintre liderii de forţă ai Organizaţiei Judeţene a PDL Vâlcea. Prin muncă susţinută şi o ambiţie pozitivă ieşită din comun, omul politic Ştefan Prală a reuşit să câştige încrederea şi susţinerea colegilor din conducerea partidului. Acest fapt este dovedit şi de voturile acordate cu ocazia ultimei şedinţe a Biroului Permanent Judeţean al PDL Vâlcea, când experimentatul politician a obţinut sprijinul necesar pentru a candida la funcţia de deputat în Parlamentul României în anul 2012. Aşadar, un prim pas a fost făcut sâmbătă, 20 noiembrie, când Ştefan Prală a fost desemnat preşedinte al Colegiului Electoral Horezu. Imediat după şedinţă proaspătul preşedinte de colegiu ne-a declarat: „Le mulţumesc colegilor mei pentru încrederea acordată şi îi asigur că: voi rămâne acelaşi om de echipă, nu îi voi dezamăgi şi se pot baza oricând pe spijinul meu necondiţionat“

În plan profesional, Ştefan Prală, director al SC HIDROSERV SA Râmnicu Vâlcea a reuşit să consolideze parteneriatul cu nemţii de la compania VOITH SIEMENS Hydro Power Generation SRL Heidenheim Germania, Sucursala Bucureşti, dar şi cu ceilalţi colaboratori. Acest lucru a dus, în ultimul an, la dezvoltarea activităţii şi implicit la creşterea profitabilităţii societăţii, SC Hidroserv SA Râmnicu Vâlcea consolidându-şi poziţia de lider la nivel naţional în privinţa serviciilor, mentenanţei şi retehnologizării în domeniul hidroenergetic.

„Pot să mă declar mulţumit pentru că mi-am îndeplinit criteriile de performanţă. Acest lucru a fost posibil lucrând cu o echipă de conducere foarte profesionistă şi cu nişte angajaţi care şi-au făcut foarte bine treaba”, ne-a declarat Ştefan Prală, directorul general al SC Hidroserv SA Râmnicu Vâlcea. (A.T.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe