Deputatul Vlădoiu şi primarii au făcut muncă de teren

duminică, 21 noiembrie 2010

Deputatul Vlădoiu şi primarii au făcut muncă de teren

În fiecare săptămână, deputatul social-democrat Aurel Vlădoiu se deplasează în Colegiul electoral Horezu pentru a fi în mijlocul oamenilor care l-au trimis, prin votul lor, în Parlamentul României. Zilele trecute, parlamentarul PSD s-a aflat în Bărbăteşti, Costeşti şi Buneşti. „În comuna Bărbăteşti am constatat, alături de primarul Constantin Bănacu, că stadiul lucrărilor de asfaltare, alimentare cu apă şi canalizare este foarte bun. Vreau să precizez că domnul Bănacu este un primar care se zbate şi aleargă zi şi noapte pentru concetăţenii săi, care apreciază acest lucru. Am fost prezent şi la Centrul medico-social din comună, precum şi la un mic centru care se va realiza pe lângă Parohia Bărbăteşti şi care va fi folosit pentru copiii cu probleme sociale din Bărbăteşti. La asfaltări m-am deplasat şi seara târziu, împreună cu primarul, pentru că am promis oamenilor din localitate că vom realiza aceste lucrări pe drumurile comunei şi ne ţinem de cuvânt”, declară Aurel Vlădoiu.

Alimentarea cu apă trebuie extinsă în satul Bistriţa

Următoarea comună în care s-a oprit deputatul Colegiului Horezu a fost Costeşti, unde a avut loc şi o întâlnire cu Biroul local al PSD. „Alături de primarul Ion Stoican şi viceprimarul Toma Peştereanu, am analizat stadiul lucrărilor pe Măsura 3.2.2. Cetăţenii din comună mi-au adus la cunoştinţă alte două probleme pe care trebuie să le rezolvăm: găsirea finanţării pentru extinderea alimentării cu apă în satul Bistriţa şi finalizarea lucrărilor de reabilitare a Căminului Bistriţa”, mai spune deputatul Vlădoiu. Tot la Costeşti, parlamentarul social-democrat şi cei doi edili au stabilit termene clare pentru lucrările de reabilitare la bisericile „Peri” şi „44 izvoare”. „Pentru reabilitarea acestor lăcaşuri de cult s-au alocat bani prin bugetul naţional al anului 2010… Chiar eu am făcut amendamente la buget pentru aceste două biserici, aşa că sunt foarte interesat ca lucrările de reabilitare să meargă bine”, a conchis Vlădoiu.

Asfaltări chiar şi pe uliţe!

În comuna condusă de Viorel Radi, parlamentarul PSD a văzut la faţa locului cum se derulează programul de reabilitare a drumurilor. „În Buneşti, pe baza Hotararii de Guvern 577, se realizează asfaltarea mai multor drumuri. De asemenea, prin Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr.7, se lucreaza la amenajarea unei  baze sportive moderne, care  este cuprinsă în programul de dezvoltare a localităţii”, a mai spus Aurel Vlădoiu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe