12 asociaţii de proprietari şi-au achitat o parte din debite

duminică, 14 noiembrie 2010

• Urmare a notificărilor trimise de Acvarim,


12 asociaţii de proprietari şi-au achitat o parte din debite

 

Toate cele 12 asociaţii de proprietari sau locatari notificate în urmă cu două săptămâni de către SC ACVARIM SA Râmnicu Vâlcea, în vederea debranşării din cauza restanţelor mari la plata facturilor către societate, au reuşit să achite o parte din sumele datorate. Cele mai multe dintre aceste asociaţii înregistrau restanţe de trei luni.

Reprezentanţii asociaţiilor restanţiere au achitat o parte din sumele datorate în termen de 5 zile de la notificare, evitând astfel debranşarea de la reţeaua de apă potabilă. 

 

Astfel, din suma totală de 55.906,10 lei datorată de cele 12 asociaţii, a fost achitată suma de 26.759,65 lei, ceea ce reprezintă circa 50% din debit. Diferenţa de 29.146,45 lei va fi achitată în următoarea perioadă de timp.

SC ACVARIM SA face încă o dată apel către clienţii săi, persoane fizice şi juridice, pentru ca aceştia să-şi achite în termen facturile către societate, astfel încât să evite aplicarea de penalităţi, debranşarea şi chiar acţionarea în instanţă în vederea recuperării sumelor datorate.                                

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe