Emil Boc şi Ion Ariton au primit indicaţii de la Fondul Monetar Internaţional să distrugă Oltchimul

miercuri, 10 noiembrie 2010

 

Deputatul Cristian Buican are informaţii sigure:

Emil Boc şi Ion Ariton au primit indicaţii de la Fondul Monetar Internaţional să distrugă Oltchimul

În decursul acestei săptămâni deputatul Cristian Buican, preşedintele PNL Vâlcea a depus la Parlamentul României o interpelare adresată Ministrului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, domnul Ion Ariton, prin care îi solicita acestuia informaţii despre discuţiile dintre acest minister şi reprezentanţii Fondului Monetar Internaţional legate de soarta Oltchim. Deputatul liberal Cristian Buican doreşte pe această cale să obţină un răspuns oficial asupra deciziilor pe care Ministrul Economiei Ion Ariton le pregăteşte pentru Oltchim. 

Preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican consideră că Oltchim este cea mai importantă societate comercială din judeţul Vâlcea şi că este normal ca vâlcenii să afle un răspuns oficial al ministrului care a negociat cu reprezentanţii FMI soarta acestei societăţi. Acest demers al deputatului Cristian Buican vine şi în urma zvonurilor ce au apărut în rândul salariaţilor şi a partenerilor de afaceri ai Oltchim conform cărora această societate fie va fi privatizată fie va fi supusă restructurărilor masive.

Preşedintele PNL Vâlcea doreşte pe această cale să atragă atenţia asupra faptului că actualii guvernanţi portocalii au promis de aproape doi ani de zile că vor ajuta Oltchimul să funcţioneze la capacitate maximă şi nu au făcut nimic din ce au promis. Mai mult decât atât deputatul Cristian Buican avertizează  opinia publică că Guvernul Boc nu a luat si se pare ca nu vor lua nici un fel de măsură de ajutorare a Oltchim iar  acest lucru ar trebui să reprezinte pentru vâlceni un motiv în plus de a solicita demisia acestui guvern incompetent.

”Din informaţiile pe care le am, domnii de la guvern, în frunte cu Emil Boc şi
Ion Ariton au primit indicaţii de la Fondul Monetar Internaţional să distrugă Oltchimul, cea mai importantă societate din judeţul Vâlcea. Tocmai de aceea am adresat această interpelare, pentru a primi un răspuns oficial legat de acest subiect de mare interes pentru Vâlcea şi vâlceni. Îi  asigur pe toţi vâlcenii că în calitate de parlamentar voi face toate demersurile necesare ca Oltchimul să nu aibă soarta altor societăţi distruse de acest regim incompetent şi corupt. Ceea ce este deranjant este că actualul executiv nu face decât să pună în practică măsurile Fondului Monetar Internaţional, fără a ţine cont de realităţile din România. Vă atrag atentia că măsurile dictate de FMI, acceptate de Băsescu şi puse în practică de Emil Boc vor creea dezechilibre sociale şi economice majore.” a declarat preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican.

   


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe