168 de firme mijlocii şi mici vâlcene datornice ÔÇô pe lista neagră a Finanţelor

miercuri, 3 noiembrie 2010

168 de firme mijlocii şi mici vâlcene datornice – pe lista neagră a Finanţelor  

Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Vâlcea a actualizat Lista societăţilor comerciale care înregistrau obligaţii restante faţă de bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale de stat, bugetul fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate, bugetul asigurărilor de şomaj, precum şi cuantumul acestor obligaţii restante la 30  septembrie  2010 şi neachitate până la data publicării. Cei interesaţi pot consulta lista pe website-ul Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, la adresa www.anaf.ro, categoria Servicii on-line, subcategoria  Obligaţii restante către bugete, din prima pagină. La bugetul general consolidat au fost publicaţi 168 de contribuabili mijlocii şi mici care înregistrau la 30 septembrie 2010 restanţe de 9,28 milioane lei. 

La bugetul de stat au fost publicaţi 160 de contribuabili mijlocii şi mici care aveau obligaţii restante de 5,59 milioane lei. Dintre aceştia, 148 se află în procedura de executare silită pentru recuperarea unor creanţe ale bugetului de stat de 3,47 milioane lei; 7 au solicitat compensarea obligaţiilor restante la bugetul de stat pentru suma de 1,61 milioane lei, iar 5 au beneficiat de amânări la plată a obligaţiilor restante la bugetul de stat pentru suma de 0,51 milioane lei. Pentru obligaţiile faţă de bugetul asigurărilor sociale de stat au fost publicaţi 132 de contribuabili mijlocii şi mici care înregistrau restanţe de 2,74 milioane lei, din care 121 se află în procedura de executare silită pentru recuperarea unor creanţe de 2,0 milioane lei; 7 au solicitat compensarea obligaţiilor restante pentru 0,50 milioane lei, iar 4 au beneficiat de amânări  la plată a obligaţiilor restante la bugetul de stat pentru suma de 0,24 milioane lei. Obligaţiile la bugetul fondului asigurărilor de sănătate sunt de 0,88 milioane lei şi provin de la 129 de contribuabili mijlocii şi mici. Astfel, 119 se află în procedura de executare silită pentru recuperarea unor creanţe în sumă de 0,66 milioane lei; 6 au solicitat compensarea obligaţiilor restante pentru 0,14 milioane lei, iar patru au beneficiat de amânări la plata a obligaţiilor restante la bugetul de stat pentru suma de 0,08 milioane lei. Pentru obligaţiile faţă de bugetul asigurărilor de şomaj au fost publicaţi 128 de contribuabili mici şi mijlocii, care înregistrează obligaţii restante de 0,07 milioane lei. 118  dintre ei se află în procedura de executare silită pentru obligaţii restante de 0,05 milioane lei; 6 au solicitat compensarea obligaţiilor restante pentru  0,01 milioane lei, iar 4 au beneficiat de amânări la plata a obligaţiilor restante pentru 0,01 milioane lei. La 30 septembrie 2010, marii contribuabili preluaţi în administrare de Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili Bucureşti (DGAMC), conform Ordinului ministrului Finanţelor Publice nr. 343/2005, cu modificările şi completările ulterioare, în cazul în care au înregistrat restanţe, au fost publicaţi de DGAMC Bucureşti.

 

Nu au fost publicaţi pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, conform Ordinului ministrului Finanţelor Publice nr. 551/2003 microîntreprinderile clasificate potrivit Legii nr. 346/2004, modificată; contribuabilii persoane juridice pentru care a fost declanşată procedura insolvenţei, reglementată de Legea nr. 85/2006, cu modificările şi completările ulterioare, şi contribuabilii care au contestat debitele şi au exercitat căile legale de atac.

 

Următoarea actualizare se va face până la 31 ianuarie 2011, pentru debitele restante la 31   decembrie 2010, conform art. 13 din Ordinului ministrului Finanţelor Publice nr. 551/2003

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe