Pentru administratorul Ion Predescu, respectul cuvântului dat este cel mai important principiu

duminică, 31 octombrie 2010

• La societatea Electrica Elvimex SRL Râmnicu Vâlcea,

 

Pentru administratorul Ion Predescu, respectul cuvântului dat este cel mai important principiu

 

Administratorul societăţii Electrica Elvimex SRL Râmnicu Vâlceea, ing. Ion Predescu, a absolvit în 1983 Facultatea de Electrotehnică, după care a lucrat, ca stagiar, la Electrocentrale Turceni. A urmat Energomontaj Bucureşti, Elvimex Grup Bucureşti, iar din 1999 este administrator şi director general la SC Electrica Elvimex SRL. Şi-a însuşit seriozitatea şi punctualitatea germană încă din anii de liceu, dăruirea pentru a lucra cu oamenii şi respectul cuvântului dat. Dezvoltarea companiei a fost făcută cu paşi mărunţi, dar siguri, cu onestitate, intransigenţă şi curaj.

 

• Ce domenii de activitate are  firma dumneavoastră?

Ion Predescu: „Acţionăm în domeniul energetic, prin execuţia de lucrări la instalaţii electrice şi automatizări reţele electrice de 0,4 Kv – 20 Kv, precum şi în domeniul telecomunicaţiilor, prin realizarea de infrastuctură GSM, instalări cabluri RF, sisteme de alarmă tehnică, automatizări industriale şi alimentare cu energie electrică staţii de bază Vodafone ”.

 

• Aveţi o pregătire excelentă a personalului. Cu câţi specialişti acţionaţi?

I.P.: „40 de oameni lucrează în fiecare zi pentru a oferi soluţii prompte şi eficiente în concordanţă cu cerinţele şi interesele clienţilor noştri. Profesionalismul nostru a permis realizarea unor colaborări de lungă durată cu noii parteneri şi, bineînţeles, ne-a ajutat să menţinem bunele relaţii existente, bazându-ne pe seriozitate şi încredere”.

• Ce atestate şi certificări deţineţi?

I.P.: „Compania este certificată SRAC în domeniul asigurării calităţii, SR EN ISO 9001- 2000 şi deţine atestatul ANRE pentru proiectare şi executare instalaţii electrice interioare pentru construcţii industriale, branşamente aeriene sau în cablu, cu tensiuni între 0,4 Kv-20Kv şi posturi de transformare. Folosim cele mai noi tehnologii, clienţii noştri s-au convins de profesionalismul nostru deoarece le oferim servicii şi produse de o calitate ireproşabilă”. 

(Octavian Avram)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe