Dacă voi ajunge preşedintele PDL Vâlcea, voi fi un slujitor al celor mulţi şi cinstiţi

duminică, 31 octombrie 2010

• Romulus Bulacu:

„Dacă voi ajunge preşedintele PDL Vâlcea, voi fi un slujitor al celor mulţi şi cinstiţi“

 

Romulus Bulacu este unul dintre candidaţii redutabili la funcţia de preşedinte al PDL Vâlcea. Acesta a precizat că vor exista mai mulţi candidaţi şi că în PDL era nevoie de această competiţie. „Toţi candidaţii vor avea proprii susţinători, însă eu mă bazez pe ajutorul oricărui membru de partid care vrea să mă ajute în acest demers. 

 

Dacă ei consideră că eu sunt o soluţie bună pentru partid, mă bucur. Însă, dacă se crede că nu, îmi plec capul şi îmi văd de treaba mea. Nu alerg după funcţii, cum ar crede unii! M-am bazat întotdeauna pe sinceritate, pe dialogul viu şi concret pe care îl am cu oamenii, iar dacă voi fi ales preşedinte prioritară va fi sprijinirea valorilor atât din partid cât şi atragerea altora noi. 

 

Doresc să realizez un partid cu o puternică identitate. PD-L are şansa acum de a arăta că poate să facă o schimbare. Cunosc foarte bine judeţul şi problemele acestuia, ştiu unde s-a greşit şi împreună putem dinamiza partidul! Consider că este o mare nevoie de comunicare între judeţ şi teritoriu, dar şi între judeţ şi capitală. 

 

Ţin să precizez că în ceea ce mă priveşte voi face o campanie curată, bazată pe discuţii directe cu membrii PDL, nu pe atacuri. Nu doresc decât să fiu un slujitor al celor mulţi şi cinstiţi din PDL şi din afara partidului”, ne-a declarat prim-vicepreşedintele PDL Vâlcea, Romulus Bulacu. 


(Octavian Avram)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe