“VuvuzeauaÔÇ£ Valentin Iliescu, certată de premierul Emil Boc

miercuri, 27 octombrie 2010

„Vuvuzeaua“ Valentin Iliescu, certată de premierul Emil Boc

 

Pe surse am aflat că ministrul secretar de stat Valentin Iliescu a fost criticat foarte dur de primul ministru Emil Boc. Ruşinat şi cu capul între umeri, aşa a stat Iliescu în faţa preşedintelui PDL. Au ajuns şi la urechile premierului informaţiile despre acţiunile destabilizatoare orchestrate de Iliescu la Organizaţia PDL Vâlcea. În doar câteva luni, VAI-ul tupeist şi cu alură de manelist a reuşit să facă praf credibilitatea organizaţiei în ochii alegătorilor vâlceni. 

 

Iliescu i-a făcut „albie de porci“ pe toţi liderii organizaţiei judeţene, pe care i-a acuzat de toate ilegalităţile petrecute în ultimii ani în judeţul Vâlcea. VAI a profitat de vidul de autoritate din sânul organizaţiei politice, creat odată cu arestarea lui Mircia Gutău. Valentin Iliescu acţionează pe principiul „Dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreau!“ şi încearcă să-şi impună autoritatea în cadrul PDL Vâlcea, ajutat de o gaşcă de transfugi politici şi de câteva cozi de topor. 

 

De când a venit la Vâlcea, VAI nu a făcut altceva decât să promită în stânga şi-n dreapta. A venit cu un sac mare de promisiuni, pe care l-a deşărtat în urechile credulilor. Membri de partid simpli, primari, directori de instituţii şi societăţi comerciale de stat au căzut în plasa „păianjenului“ VAI. Dar oamenii s-au prins, au realizat că sunt minţiţi de „vuvuzeaua“ neputincioasă Iliescu. (N.T.)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe