Sparle si soaprle

miercuri, 27 octombrie 2010

Sparle si soparle

• Un afacerist vâlcean are o plăcere deosebită să le asculte telefoanele ziariştilor, oamenilor politici şi oamenilor de afaceri importanţi din judeţ. Individul deţine aparatură ultra-modernă de interceptare a convorbirilor telefonice, dar şi a discuţiilor ambientale. Sub masca unei societăţi de pază şi protecţie se ascund ilegalităţi grave. SRI ştie de situaţie, dar încă îl mai tolerează pe cel caruia i se mai spune şi...„Păianjenul“.

 

• Directorii PDL din judeţ au început deja să-şi facă bagajele. Chiar dacă moţiunea de cenzură nu va trece, premierul Boc va fi forţat de mişcările de stradă şi îşi va depune demisia.

 

• În timp ce angajaţii din sistemul bugetar primesc salarii de mizerii, angajaţii de la Hidroelectrica Vâlcea sunt remuneraţi cu salarii barosane. La Râmnicu Vâlcea au fost „importaţi“ şi mai mulţi salariaţi de la Hidroelectrica Olt, cărora li s-a restructurat activitatea în judeţul vecin. Pentru aceştia s-a eliberat subsolul sediului din Râmnicu Vâlcea. 

 

• Un nou val de disponibilizări se va abate năpraznic asupra SC OLTCHIM SA. Câteva sute de angajaţi ai societăţii din Râmnicu Vâlcea vor ajunge în şomaj. Nori din ce în ce mai negri se adună asupra combinatului chimic vâlcean. Constantin Roibu luptă din răsputeri să facă rost de finanţare pentru Oltchim. Din păcate din ce în ce mai multe uşi bancare i se închid în faţă managerului general de la Oltchim...

 

• Zilele trecute, preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul de eliberare din funcţie a procurorului Vasile Mitrache, şeful Parchetului din Drăgăşani, în urma cererii de pensionare. În prealabil, CSM a aprobat propunerea de eliberare din funcţie, prin pensionare, a procurorului Vasile Mitrache, delegat în funcţia de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani. Trebuie să mai spunem că Vasile Mitrache a înlocuit-o în 2009 în funcţia respectivă pe controversata Marioara Dicu, descoperită de CNSAS că a „ciripit” la Securitate înainte de 1990.

 

• Până şi angajaţii lui Stănciulescu de la Arta Modei realizează venituri barosane din comerţul cu benzină şi motorină. Tragem un semnal de alarmă pe adresa Gărzii Financiare Vâlcea! 

 

•  Un director de societate din judeţul Vâlcea a încasat în an de criză suma de 3,5 miliarde lei doar din aşa-zise „brevete de invenţii“. Angajaţii societăţii de stat stau în şomaj tehnic de luni de zile, iar bosul încasează miliarde şi miliarde de lei lunar, din societate, dar şi din alte „inginerii financiare“. 

 

• Un locuitor revoltat al municipiului Râmnicu Vâlcea îi scrie primarului Romeo Rădulescu pe pagina web www.ziaruldevalcea.ro: „În ceea ce priveşte strada Carol am să vă spun eu toată povestea. După ce s-a săpat din intersectia Splaiul Independenţei până la intersecţia cu Ştirbei Vodă, s-a pozat conducta de 1200m/m pe un pat de nisip, s-a acoperit cu sort de 15 m/m, s-a compactat umplutura, s-a turnat betonul apoi s-a pus covorul asfaltic. În sfârşit, au oftat locatarii, s-a terminat balamucul! 

 

Dar eroare, acum au început să se facă racordurile laterale la blocuri stânga dreapta, aceasta însă dupa ce...se sparge într-o veselie asfaltul şi betonul turnat cu 2 săptămâni înainte. Alo domnule primar, cine semnează aceste situaţii de lucrări suprapuse? Nu se puteau face aceste racorduri când era săpat canalul pentru coloana principală, că doar ăştia de la Flowtex din Mediaş nu au venit la Râmnicu Vâlcea să facă muncă patriotică? În altă ordine de idei cu cât veţi veni în Consiliul Local ca să suplimentaţi valoarea lucrărilor şi cât va fi "Parandaratul" că unde va merge el ştie toată lumea!?“ 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe