Primăria Horezu, reprezentată la Târgul de Turism al României

miercuri, 27 octombrie 2010

 

În perioada 20-24 octombrie la Bucureşti 

 

Primăria Horezu, reprezentată la Târgul de Turism al României  

 

 

În perioada 20 - 24 octombrie 2010 a avut loc la Bucureşti  Ediţia a 24-a a Târgului de Turism al României , ediţia de toamnă. Targul s-a desfăşurat la Romexpo,  reunind  agenţii de turism,  hotelieri, asociaţii regionale de promovare a turismului, birouri şi reprezentanţe de turism ale mai multor state, autorităţi locale. Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a pus la dispoziţia Primăriei Oraşului Horezu şi Asociaţiei Depresiunea Horezu un spaţiu pentru expunerea ofertei  turistice prin care vizitatorii sunt îndemnaţi să aleagă regiunea Horezu ca viitoare destinaţie pentru vacanţele lor.  

 

Destinaţia Europeană de Excelenţă Depresiunea Horezu este la a zecea  participare la Târgul de Turism al României, ediţiile de primăvară şi  toamnă, de fiecare dată  fiind prezentate evenimente şi obiective turistice din zona noastră, mânăstiri, biserici, cule, frumuseţile naturii, ceramica, legende şi tradiţii din Horezu, Vaideeni, Costeşti, Măldăreşti şi Slătioara. Şi de această dată, cei mai importanţi agenţi din turism din zona noastră, pensiuni şi restaurante şi-au promovat   ofertele pentru perioada Sărbătorilor de Crăciun şi pentru perioda de iarnă, standul nostru fiind singurul care a reprezentat judeţul Vâlcea si Oltenia de sub Munte la această expoziţie.

 

Reprezentanţii Horezului, au stabilit contacte cu agenţiile de turism specializate pe incoming şi interesate de oferta turistică şi culturală a regiunii, au oferit interviuri pentru presă şi au distribuit materiale de promovare în limbile română, engleză şi franceză. Un punct de atracţie important al standului a fost frumuseţea ceramicii de Horezu care a atras foarte multe persoane , în acest timp pe ecranul din standul ministerului rulând filme reprezentative despre regiunea noastră.

.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe