Dacă e demis, Kovacs primeşte 200.000 de euro ?!

miercuri, 27 octombrie 2010

 

 

De ce nu pleacă tehnicianul maghiar:

Dacă e demis, Kovacs primeşte 200.000 de euro?!

 

 

Înfrângerile de la Randers şi Larvik, dar mai ales evoluţia neconvingătoare a chimstelor în debutul actualei ediţii de Liga Campionilor a făcut ca gruparea vâlceană să nu se mai gândească la primul loc în Grupa C şi, mai mult, să tragă serios pentru a prince celălalt loc ce asigură calificarea mai departe, locul secuznd. 

 

Din acest motiv, potrivit cotidianului ProSport, oficialii clubului vâlcean caută soluţii să scape de antrenorul maghiar Peter Kovacs. Acelaşi cotidian a găsit, se pare,şi motivul pentru care Ioan Gavrilescu ezită să-l demită pe Kovacs „Antrenorul maghiar nu poate fi dat încă afară din cauza despăgubirilor pe care Vâlcea ar trebui să i le achite. Conform unor surse, Oltchim ar trebui să-i plătească lui Kovacs aproximativ 200.000 de euro dacă îl destituie din funcţie, adică echivalentul contractului până în 2012. Antrenorul are de partea lui argumentul că echipa este încă în obiectiv şi chiar şi-a mărit şansele de calificare în grupele principale, după ce Randers a pierdut acasă cu Toulon, scor 25-29, în celălalt meci al grupei. Vâlcea încearcă să rezilieze contractul cu Peter Kovacs pe cale amiabilă, condiţie în care selecţionerul Radu Voina este favorit să revină pe banca tehnică. Alte nume vehiculate în culise sunt cele ale lui Vlad Caba şi Dumitru Muşi”, punctează ProSport. 

 

Top marcatoare în LC

 

Evoluţia deloc convingătoare a chimistelor în acest debut de sezon în Liga Campionilor se reflectăşi în prezenţa jucătoarelor vâlcene în topul principalelor marcatoare ale competiţiei. Astfel, cele mai bine clasate în acest clasament, la momentul actual, dintre chimiste, sunt extrema Valentina Ardean nşi pivotul Ionela Gâlcă Stanca. Aceste împart  abia locul 28, cu 14 reuşite fiecare. Urmează, pe locul 37, centrul Roxana Gatzel, cu 12 goluri. Lider în acest top a trecut rusoaica Anna Kochetova, de la Dinamo Volgograd, cu 28 de goluri, urmată de norvegianca Heidi Loke (de la Larvik) cu 24 de reuşite, locul trei fiind împărţit de două colege de echipă, Katarina Bulatovik şi Bojana Popovic, ambele de la Budunost Podgorica, cu câte 23 de goluri fiecare.

 

Victorie la Buzău

 

În meci restant al rundei a 7-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, vâlcencele s-au distrat, la Buzău, cu echipa locală HCM. câştigând la o diferenţă de 15 goluri, 34-19. Campionatul intern se întrerupe până pe data de 7 noiembrie, când Oltchim ar trebui să joace acasă cu HC Dunărea Brăila. Meciul se va juca, însă, într-o altă zi pentru că pe 7 noiembrie vâlcencele au meci în Liga Campionilor, în Franţa, cu Toulon.   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe