Sparle si soparle

duminică, 24 octombrie 2010

Sparle si soparle

• Absolut penibilă şi jenantă „prestaţia” pe la diverse ziare locale a primarului comunei Boişoara, Petre Popescu, după ce a aflat de publicarea de către ziarul nostru a unei decizii a Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor fostei Securităţii.... În loc să recunoască sincer şi deschis că există o astfel de hotărâre a CNSAS, primarul Petre Popescu s-a lamentat şi a încercat să se dezvinovăţească spunând că de fapt... nici nu există o astfel de hârtie. De aici şi contradicţia în declaraţii: dacă nu exista hârtia de la CNSAS, Petre Popescu nu avea ce să conteste la Judecătoria Brezoi, iar câştigarea în primă instanţă nu înseamnă că nu planează în continuare bănuieli asupra „statutului” de fost colaborator al Securităţii.

• Încă o dată se dovedeşte că Romeo Rădulescu este un primar slab, care nu-şi respectă cuvântul dat şi care lasă să se calce în picioare hotărâri de consiliu local. Primul exemplu: au trecut câteva săptămâni peste termenul de 45 de zile acordat de consiliul local pentru demararea lucrărilor de modernizare plus demolare parţială a clădirii Moda Sârguinţa din centrul Râmnicului, însă nici până astăzi oamenii de aici nu se omoară să dea măcar un strat de var pe faţada hidoasă a imobilului.... Al doilea exemplu: au trecut mai bine de zece luni de la aprobarea în consiliu local a investiţiei de modernizare piaţetei din zona Cina Ostroveni, dar în continuare mizeriile, chioşcurile insalubre şi maidanezii „râd în soare”!

• În urma scandalului de presă „Ioan Filip, subprefect incompatibil”, conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea s-a văzut nevoită să introducă din nou pe ordinea de zi a şedinţei din 29 octombrie problema înlocuirii lui Ioan Filip din Consiliul de Administraţie al RAJDP Vâlcea. Asta pentru că nişte funcţionari din cadrul CJ Vâlcea au rătăcit timp de 17 luni demisia lui Ioan Filip din CA al Regiei de Drumuri, iar acuma a trebuit refăcut întregul material (raport de specialitate, expunere de motive şi proiect de hotărâre) pentru ca mandatul de subprefect al lui Ioan Filip să „intre” în legalitate.

• Politrucul pesedisto-liberal Ion Popescu a reuşit performanţa ca în ultimii 20 de ani să ocupe funcţii, exclusiv datorită talentului său de politician versat în operaţiune de lustruire a pantofilor şefilor politici. Indiferent de cine a fost vorba (Ion Iliescu, Dan Matei Agathon, Iulian Comănescu, Mircea Perpelea, Emilian Frâncu, Cătălin Harnagea, Cristian Buican etc), Ion Popescu a demonstrat că este un talentat „lustragiu“ politic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe