Liberalul Buican cere sprijinul vâlcenilor pentru a convinge parlamentarii PDL să voteze moţiunea

duminică, 24 octombrie 2010

Liberalul Buican cere sprijinul vâlcenilor pentru a convinge parlamentarii PDL să voteze moţiunea

În contextul moţiunii de cenzură de săptămâna viitoare, preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican face un apel către cetăţenii judeţului Vâlcea pentru a pune presiune pe parlamentarii vâlceni ce susţin actualul guvern. Ţinând cont de faptul că pentru a trimite acasă cel mai incompetent Guvern din ultimii 20 de ani, moţiunea de cenzură are nevoie de votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor şi de faptul că în acest moment grupurile parlamentare ale PNL şi PSD ce susţin public această moţiune nu întrunesc numărul suficient de voturi, deputatul Cristian Buican face un apel public la cetăţenii judeţului Vâlcea pentru a susţine această moţiune de cenzură.

Astfel, preşedintele PNL Vâlcea consideră că doar în cazul în care cetăţenii îi vor convinge pe deputaţii şi senatorii de la PDL din Vâlcea, această moţiune are şanse să obţină numărul suficient de voturi şi astfel, Emil Boc şi echipa sa de miniştrii incompetenţi vor pleca acasă.

Deputatul Cristian Buican le recomandă organizaţiilor profesionale, celor patronale, sindicatelor, ONG-urilor, presei şi oricărui cetăţean ce doreşte căderea Guvernului Boc să îşi exprime dorinţa, prin orice formă de dialog sau de protest paşnic şi civilizat, parlamentarilor PDL de Vâlcea, deputaţii Samoil Vîlcu şi Sorin Zamfirescu şi senatorului Dorel Jurcan, cerându-le imperativ acestora să voteze pentru moţiunea de cenzură iniţiată de PNL şi PSD şi implicit pentru căderea Guvernului Boc.

Preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican le reaminteşte cetăţenilor judeţului Vâlcea că Guvernul Boc este responsabil de tăierea cu 25% a salariilor bugetarilor, de falimentarea a peste 200.000 de firme, de disponibilizările din ultima perioadă, de diminuarea bugetelor alocate primăriilor şi că dacă acest guvern nu va fi demis, începând cu anul 2011 perioada de austeritate va continua.

„Dacă cetăţenii nu înţeleg să dea o mână de ajutor opoziţiei parlamentare pentru a dărâma acest guvern, sunt convins că la anul o vom duce şi mai rău. Din informaţiile pe care le am, acest guvern incompetent intenţionează să permanentizeze tăierea cu 25% a salariilor bugetarilor, să diminueze în continuare bugetele administraţiilor publice locale şi să impoziteze pensiile sub 1.000 de lei, ceea ce va duce la o nouă scădere a consumului şi implicit la un an 2011 şi mai greu de suportat decât acesta.

Guvernul Boc este cel mai incompetent guvern din ultimii 20 de ani şi aş putea să vă dau foarte multe motive pentru care trebuie demis. Fac pe această cale un apel la cetăţenii judeţului Vâlcea să susţină demersul moţiunii de cenzură şi de săptămâna viitoare să avem un alt Guvern”, a concluzionat preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe