Sparle si soparle

miercuri, 20 octombrie 2010

Sparle si soparle

• Serviciul Român de Informaţii, structura din judeţul Vâlcea, are un nou comandant. Colonelul Lucian Dănuţ Leafu a trecut pe poziţia a doua şi i-a predat ştacheta mai tânărului coleg bucureştean - maior Cornel Cosma. Dănuţ Leafu ocupa funcţia de şef al SRI Vâlcea din luna aprilie 2006, ca urmare a „trecerii în rezervă la cerere“ a colonelului Marin Udrescu.

• Primarul din Perişani, Ion Sandu, are o oglindă care-i reflectă propria imagine distorsionat. Din mic îl face mare. De aceea, micuţul primărel – cocoşel din vârf de munte se crede un fel de vultur pleşuv ce zboară la înălţime. Sandu e supărat pe toată lumea: pe Guvern, pe preşedintele ţării, pe preşedintele CJ Vâlcea, Ion Cîlea, pe proprii săi şefi, pe presa care-i pune oglinda (fără distorsiuni) în faţă. Dacă este aşa de dezamăgit de administraţia locală, de ce oare nu-şi dă demisia din funcţia năbădăiosul edil?

• Cehii de la CEZ (societatea de distribuţie a energiei electrice) se joacă cu nervii vâlcenilor. Locuitorii din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea (str. Regina Maria), dar şi cei din cartierul Goranu sunt exasperaţi de desele căderi de tensiune din ultimele luni. Nu e zi lăsată de lăsată de la Dumnezeu în care să nu existe probleme cu furnizarea energiei electrice!

• Fostul prefect Mircea Perpelea are propria pagină pe www.wikipedia.org (enciclopedia electronică liberă). Despre fostul reprezentant al Guvernului în teritoriu aflăm că: „După anul 1995 a activat în domeniul financiar, ca director de bancă (1999-2001) și apoi în cadrul Ministerul Administrației Publice, fiind Prefect al județului Vâlcea. Începând cu anul 2003 a activat în cadrul Ministerului de Externe, în calitate de consul al României la Marsilia.

În această perioadă a promovat mai multe proiecte internaționale în domeniul universitar, având printre beneficiari Universitatea din Pitești.În anul 2004 a obținut gradul didactic de conferențiar universitar la Universitatea din Pitești, Facultatea de Electronică , Comunicații și Calculatoare. Aici activeaza în prezent predând disciplinele ’’Echipamente electrice” și ’’Utilizarea energiei electrice ’’ .

Tot în domeniul didactic universitar, a fost solicitat la Universitatea Spiru Haret oentru predarea unor cursuri de profil economic. Mircea Perpelea este de asemenea, doctorand la Universitatea din Craiova, facultatea de Științe Economice. A urmat diferite cursuri de pregătire în domeniile tehnic și economic în țară și în străinătate și a obținut și titlul de master la SNSPA. În prezent este director în cadrul Băncii Naționale a României.“

• Romulus Bulacu are zilele numărate la conducerea CJ Vâlcea. Gata, Ion Cîlea s-a săturat de jocul duplicitar al pedelistului cu ifose de la etajul trei al instituţiei! Ceea ce a pus capac colaborării dintre PDL şi PSD în CJ Vâlcea a fost lista trimisă de Bulacu la Bucureşti cu localităţile care trebuie să primească urgent finanţare de la Guvernul României. Bulacu a realizat lista împreună cu prefectul Petre Ungureanu şi au transmis-o autorităţilor guvernamentale fără măcar să-l consulte pe omul numărul unu al judeţului (de facto) Ion Cîlea, persoana care ştie cu-adevărat problemele reale cu care se confruntă fiecare localitate în parte…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe