Derbiul grupei C se joacă sâmbătă în Norvegia, la Larvik

miercuri, 20 octombrie 2010

Vâlcencele vor doar victoria:

Derbiul grupei C se joacă sâmbătă în Norvegia, la Larvik

- e posibil ca ungurul Peter Kovacs să-şi joace şi postul de principal la Oltchim

Dacă meciul cu Toulon, campioana Franţei, a fost (sau cel puţin a părut a fi) floare la ureche pentru Oltchim, gruparea vâlcenă are sâmbătă celo mai dificil meci din această fază a competiţiei, în Liga Campionilor. E posibil ca ungurul Peter Kovacs să-şi joace sâmbătă şi postul de principal la Oltchim, un eventual eşec al grupării vâlcene în Norvegia putând aduce şi demiterea actualului tehnician al grupării vâlcene.

Multe semne de întrebare

Eşecul de la Randres a pus deja „paie” pe foc şi, cel puţin din umbră, antrenorul ungur Peter Kovacs pare a fi ameninţat cu demiterea. Acestuia i se poate reproşa, printre altele, bulversarea jocului chimistelor, dar şi faptul că insistă prea mult în a o trimite în teren, spre exemplu, pe conaţionala sa, Gabriella Szucs, în detrimentul altor jucătoare. Şi dacă în campionatul intern nu sunt emoţii în a câştiga (singura problemă care se pune este diferenţa de scor), în meciurile din Liga Campionilor jocul chimistelor este lipsit de clarviziune, lipsind în dese rânduri, fazele de contraatac, acestea fiind altă dată adevărate „arme” prin care vâlcencele îşi „îngenuncheau” adversarul.

Karvik, o echipă de top

În vară, gruparea norveciană Larvik a facut un transfer de exceptie. Astfel, cu formaţia nordică a semnat un contract pe trei sezoane cu portarul Cecile Leganger, jucatoare ce a evoluat ultima data la FCK Handbold, in Danemarca. De asemenea, campioana Norvegiei a reuşit să readucă acasă trei jucătoare norvegiene, toate campioane olimpice: Gro Hammerseng (venită de la FC Midtjlland); Katya Nyberg ( de la FC Midtjlland) şi Linn Kristin Riegelhuth (de la FCK Copenhaga)

Luni, la Buzău

Meciul Larvik –Oltchim se va disputa sâmbătă, 23 octombrie, ora 18,15 (ora României) în Norvegia. Arbitri vor fi croaţii Gubica şi Milosevic, iar delegat EHF, olandezul Almegeest. La revenirea în ţară, Oltchim va merge la Buzău unde luni, de la ora 17,00, vor disputa meciul de campionat cu HCM  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe