Deputatii PNL acuză: hoţie şi corupţie politică în Parlamentul României

miercuri, 13 octombrie 2010

Deputatii PNL acuză: hoţie şi corupţie politică în Parlamentul României

Marti, 10 octombrie  2010, Grupul Parlamentar al deputatilor PNL a decis să protesteze fată de fraudarea Legii pensiilor printr-o metodă inedită. In cadrul sesiunii dedicate declaratiilor politice, toti deputatii PNL au sustinut o singură declaratie politică, in care au acuzat actuala putere de furt premeditat, subminarea imaginii Parlamentului si coruptie politica. Deputatul Cristian Buican, presedintele PNL Valcea a fost unul dintre initiatorii acestui demers, considerand că prin acest tip de comportament, actuala putere portocalie instaurează frauda, minciuna si demagogia ca practici uzuale ale Parlamentului.

Nedorind să fie părtas si nici macar complice cu Roberta Anastase si Sever Voinescu Cotoi in fraudarea unui vot in plenul Camerei Deputatilor, deputatul Cristian Buican si grupul deputatilor PNL au anuntat că nu se vor prezenta la lucrările Plenului Camerei Deputatilor atâta timp cât cei doi infractori văzuti de o tară intreagă, se vor afla la conducerea sedintelor acestui for.
Tot in această declaratie politică, deputatul Cristian Buican impreună cu colegii din Grupul Parlamentar al deputatilor PNL au criticat si legitimarea coruptiei politice si a traseismului politic prin schimbarea regulamentelului Camerei Deputatilor si oferirea de functii si avantaje trădătorilor din Camera Deputatilor, autointitulatii UNPR. Presedintele PNL Valcea, deputatul Cristian Buican doreste să reamintească opiniei publice că actuala configuratie politică din Camera Deputatilor nu mai respectă votul dat de români in toamna anului 2008, si că această gască a  trădătorilor  este singura formatiune politică ce se află in Parlament fără a candida la vreun scrutin electoral si a obtine vreun vot.

Deputatul Cristian Buican consideră Parlamentul ca principala institutie democratică a tării si crede că actualii guvernanti se comportă in acest fel tocmai pentru a decredibiliza acest for in ochii opiniei publice. Presedintele PNL Vâlcea este de părere că acest model de a face politică, prin furt, coruptie politică si minciună este specific PDL si că prin comportamentul lor din Parlament acestia atacă insăsi democratia acestei tări.
  
„Nu este posibil ca după ce te-a văzut o tară intreagă că ai numărat 80 de deputati ca fiind 170 să vi si să mai ai pretentia să conduci lucrările Camerei Deputatilor. I-am solicitat Robertei Anastase si lui Sever Voinescu Cotoi ca până la pronuntarea unor instante abilitate, să nu mai conduă lucrările Camerei Deputatilor. Negăsind intelegere, noi, deputatii PNL refuzăm să mai participăm la vreo sedintă de plen prezidată de cei doi hoti, Roberta Anastase si Sever Voinescu Cotoi.” a concluzionat deputatul Cristian Buican, presedintele PNL Vâlcea.

   Biroul de presa
                           Cabinet deputat
                                              Cristian Buican

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe