Sparle si soparle

duminică, 10 octombrie 2010

Sparle si soparle

• Supărat nevoie-mare că i-am afectat orgoliul, atunci când am scris că datorită lui elevii din judeţ nu primesc încă lapte şi corn, preşedintele CJ Vâlcea, Ion Cîlea, a chemat săptămâna trecută ziariştii pentru a-şi prezenta punctul de vedere. Domnule preşedinte, nu era corect să-i chemaţi la discuţia respectivă şi pe ziariştii care au publicat informaţia? Acceptăm oricând un dialog cu dumneavoastră pe această temă pentru că aţi fost dezinformat de vicepreşedintele Dumitru Persu. De altfel, CNSC-ul a evidenţiat foarte clar această realitate. Până atunci  reiterăm întrebarea: De ce nu daţi undă verde Programului Guvernamental „Lapte şi corn“ în judeţul Vâlcea? Aşteptăm precizări de la Ion Cîlea - Consiliul Judeţean Vâlcea în spiritul şi în litera legii... 

• Am reţinut un mesaj postat pe ediţia electronică a ziarului nostru de către un cititor intigrat: „Ion Matei este o burtă lacomă cu creier puţin, un fel de Gutău, dar mai puţin deştept. Dacă reuşeşte să i-o tragă lui Remus Grigorescu este şi vina lui Grigorescu că l-a ajutat să ajungă economist. Cel de sus răsplăteşte uneori cu mult umor!”

• Plin de ironii gratuite şi atacuri murdare este dreptul la replică trimis de subprefectul Ioan Filip la articolul apărut în ziarul nostru cu privire la starea sa de incompatibilitate. Dacă acest drept la replică conţinea doar prevederi tehnice şi clarificări punctuale l-am fi publicat, însă domnul Ioan Filip se pare că a fost sfătuit prost şi a „dat cu băţul” pe un document redactat de alţii.

• Eternul tânăr şi neliniştit Costy Rădulescu aşteaptă cu nerăbdare anul 2012, atunci când speră că PSD va ajunge la putere. Deja, prin sediul partidului s-au făcut mai multe liste cu cei care vor ocupa funcţii de conducere în administraţia publică centrală sau locală: Costy va fi numit secretar de stat la Ministerul Muncii sau Ministerul Tineretului (!?!), iar fratele său, Lucy, va fi desemnat să candideze pentru funcţia de... preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea.

• Din 20 octombrie, parlamentarii Dorel Jurcan, Sorin Zamfirescu şi Samoil Vâlcu nu vor mai avea linişte. Deja s-a hotărât ca vilele şi locuinţele parlamentarilor de la putere să fie pichetate de membrii sindicatelor vâlcene, în semn de nemulţumire faţă de măsurile de austeritate luate de Guvern.

• Se pare că fostului arbitru Gheorghe Constantin îi merge excelent după ce a fost la „mititica”, altfel nu ne explicăm de unde are cele câteva mii de euro să-şi renoveze apartamentul şi să-şi ia aparatură electrocasnică de ultimă generaţie. În locuinţa din blocul aflat în spatele Universităţii Spiru Haret Râmnicu Vâlcea muncitorii lucrează de zor şi cu voie bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe