Primarul Rădulescu a “donat” 1.800 euro unei firme pentru închirierea unui ecran multimedia

duminică, 10 octombrie 2010

• Din bugetul local,

Primarul Rădulescu a „donat” 1.800 euro unei firme pentru închirierea unui ecran multimedia

La sfârşitul lunii septembrie, ziarul nostru i-a trimis primarului Râmnicului, Romeo Rădulescu, o adresă prin care solicitam ca instituţia să ne pună la dispoziţie detalii despre bugetul alocat pentru manifestările desfăşurate cu ocazia evenimentului cultural-religios „Grădina Maicii Domnului”. Răspunsul primit în scris zilele trecute de la primarul Romeo Rădulescu ne-a lăsat „mască” cel puţin în privinţa unui capitol din acest buget: firma SC Pro Event SRL a încasat suma de circa 75 milioane lei vechi, inclusiv TVA, (adică aproape 1.800 de euro) pentru închirirea unui.... ecran multimedia.

SC Pro Event SRL a profitat din plin de unele lacune legislative şi a bătut direct palma cu primarul Rădulescu, fără a se mai organiza licitaţii publice. Astfel, această firmă a reuşit să-l înduplece pe edilul şef al Râmnicului să-i plătească 1.800 de euro pentru închirierea pentru câteva ore a unui ecran multimedia. Nu ştim câţi oameni s-au înghesuit în parcul Zăvoi să îl vadă „electronic” pe Dan Puric şi dizertaţia sa creştină, însă ştim sigur că dacă SC Pro Event SRL mai reuşeşte încă 3-4 astfel de „afaceri” îşi va amortiza complet investiţia. Asta pentru că un ecran multimedia LED cu suprafaţa de 16 metri pătraţi se poate cumpăra cu circa 10.000 de euro de pe piaţa liberă.

Trebuie să mai spunem că bugetul total alocat de Primăria Râmnicului evenimentului „Grădina Maicii Domnului” a fost de circa 180 de milioane lei, din care 60 milioane lei vechi pentru promovare media prin apariţia mesajului publicitar în revista „Zile şi Nopţi”, 42 milioane lei vechi pentru materiale publicitare furnizate de SC Ilustrator SRL, 30 milioane lei vechi pentru promovare media prin difuzare spot publicitar pe Kiss FM, şi 20 milioane lei vechi pentru plata artiştilor populari „Rapsozii Oltului”. (N.T.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe