Preşedintele Ion Cîlea a semnat mai multe contracte cu finanţare europeană

duminică, 10 octombrie 2010

• Săptămâna trecută,

Preşedintele Ion Cîlea a semnat mai multe contracte cu finanţare europeană

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, a participat în data de 7 octombrie 2010 la inaugurarea a 4 poduri din comuna Malaia (2 în satul Malaia, 2 în satul Săliştea şi 1 în satul Ciungetu). Lucrările realizate la cele patru poduri au o valoare 3.363.093 lei şi au fost finanţate prin Programul de dezvoltare a infrastructurii din spaţiul rural (Ordonanţa nr. 7/ 2006).

În continuare, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea a participat la conferinţa de presă organizată la Drăgăşani cu ocazia semnării a două contracte de finanţare prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa Prioritară 3.
Primul proiect care va fi implementat este „Centrul de recuperare neuromotorie de tip ambulatoriu - Drăgăşani”, care are o valoare totală de 3.216.479,4 lei. Prin proiect va fi înfiinţat un centru de recuperare neuromotorie de tip ambulatoriu şi vor fi achiziţionate mobilierul, aparatura şi echipamentele necesare.

Cel de-al doilea proiect care va fi implementat este „Infrastructură pentru educaţie de calitate la Colegiul Naţional „Gib Mihăescu” şi are o valoare totală de 7.138.494.43 lei. Prin proiect se va moderniza corpul de clădire 2 al Colegiului Naţional Gib Mihăescu şi vor fi achiziţionate echipamente educaţionale.

Nu în ultimul rând, în calitate de Preşedinte al Consiliului de Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, Ion Cîlea a semnat contractul de finanţare a proiectului „Consolidarea capacităţii instituţionale a Consorţiului Regional pentru educaţie şi formare profesională”, finanţat în cadrul POS DRU, Axa Prioritară 3, Domeniul Major de Intervenţie 3.3.

Cu această ocazie, Ion Cîlea a declarat că „Astăzi am avut o zi plină de inaugurări, care practic sunt punctul culminant al unor eforturi susţinute de ani întregi. Vreau să îi felicit pe cei care au făcut posibile aceste proiecte, să le urez succes şi să îi asigur încă o dată de sprijinul meu necondiţionat. Sincer, ţin să le mulţumesc din inimă atât pentru că judeţul Vâlcea creşte prin eforturile lor, cât şi pentru faptul că, prin atragerea de finanţări nerambursabile în condiţiile crizei economico-sociale, ei sunt adevăratele autorităţi publice model din judeţul Vâlcea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe