Consilierul local Gigi Matei, trădătorul de serviciu al PSD Râmnicu Vâlcea

miercuri, 6 octombrie 2010

Consilierul local Gigi Matei, trădătorul de serviciu al PSD Râmnicu Vâlcea

• Matei trage acum toate sforile în interorul partidului şi-l sabotează pe singurul pesedist capabil să fie primar al Râmnicului, profesorul universitar Remus Grigorescu, cel care s-a bătut de la egal la egal cu actualul primar la alegerile anticipate din 2010

Consilierul Local Ion (zis Gigi) Matei este mărul găunos care strică celelalte fructe din marele coş al PSD Vâlcea. Preşedintele Ion Cîlea cunoaşte această realitate, dar parcă este legat la mâini şi la picioare. Gigi Matei joacă tare la mai multe capete şi continuă să-şi facă jocurile în interiorul Organizaţiei Judeţene a PSD Vâlcea. Scopul său declarat este acela de a candida la funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea în anul 2012. Matei ştie că nu are nici o şansă, dar  doreşte să bată palma pe sub masă cu viitorul candidat al PDL pentru a-i netezi acestuia accesul la fotoliul de primar. Aşa-zisul pesedist Matei vrea să acţioneze la fel ca în anul 2008, când a fost o „cârpă“ electorală în faţa lui Mircia Gutău.

Atunci fostul manipulant de lăzi a obţinut un procent umilitor de doar 8 la sută, în timp ce partidul a luat un scor aproape dublu. Manevra a fost simplistă şi la vedere. Cu toate acestea, preşedintele Ion Cîlea continuă să poarte ochelari de cal şi nu vede sau nu vrea să vadă ceea ce ştie un municipiu întreg: în 2008, Gigi Matei a trădat PSD-ul şi acelaşi lucru vrea să-l facă şi în 2012. De aceea, trage acum toate sforile în interorul Organizaţiei Municipale a PSD Râmnicu Vâlcea şi-l sabotează pe singurul pesedist capabil să fie primar al Râmnicului, profesorul universitar Remus Grigorescu, cel care s-a bătut de la egal la egal cu actualul primar la alegerile anticipate din 2010.

Atunci, în 2008, trădarea a avut un preţ greu. Matei a câştigat enorm din relaţiile comerciale cu societatea germană de construcţii care a lucrat pentru Primăria Râmnicului. Este vorba de o sumă de peste 1,5 milioane euro. Staţia de sortare de la Stupărei-Mihăeşti a „candidatului“ PSD a lucrat la capacitate maximă. Astfel, Mircia Gutău l-a redus la tăcere pe Matei, care a făcut ciocul mic în anul 2009. Nu i s-a mai auzit glăsciorul în şedinţele de Consiliu Local. Pentru Matei, candidatura la funcţia de primar a fost şi continuă să fie o afacere profitabilă. Este foarte limpede că pe el nu-l interesează să câştige Primăria, ci doar anumite avantaje de ordin material. Toată lumea ştie, numai Ion Cîlea (se face că?) nu ştie! (N.T.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe