S-a spânzurat la doar 25 de ani

duminică, 3 octombrie 2010

S-a spânzurat la doar 25 de ani

La data de 01.10.2010, ora 16.40, poliţiştii au fost anunţaţi de Gheorghe B., din Râmnicu Vâlcea, despre faptul că fiul său Daniel B., de 25 de ani, a fost găsit decedat prin spânzurare în apartamentul unde locuiau împreună.
   
Cu ocazia cercetării poliţiştii au constatat că tânărul s-a spânzurat folosind  o curea de pantaloni, legată de suportul de fixare în perete al conductelor de termoficare ce trec prin apartament.
   
„El s-a certat cu familia în ziua de 30 septembrie şi de atunci s-a încuiat în camera lui şi a fost descoperit abia ieri, de către tatăl său. Tânărul era spânzurat cu cureaua de la pantaloni de brida care susţinea ţevile de la termoficare", a spus scms. Emilian Muşulete, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.
Nu s-au constatat urme de violenţă pe corpul decedatului, iar în cameră nu erau urme de deranj.
        
Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Vâlcea, în vederea efectuării necropsiei.

Poliţiştii nu fac faţă furturilor de combustibil din camioane

Furtul de combustibil din camioane a devenit un adevărat fenomen în judeţul Vâlcea. Zilnic poliţiştii vâlceni se confruntă cu acest tip de infracţiuni. La data de 01.10.2010, ora 08.50, poliţiştii municipali au fost sesizaţi, de către Dicho V., cetăţean bulgar, despre faptul că, în noaptea de 30.09/01.10.2010,  persoane necunoscute au sustras din rezervorul unui autocamion,  parcat în incinta unei staţii peco de pe  strada Calea Bucureşti, cantitatea de 300 l motorină.
       
Din primele verificări a rezultat că autorii faptei au forţat buşonul rezervorului de pe partea dreaptă a autocamionului, vizibilitatea în aceea zonă fiind redusă ca urmare a poziţiei autovehiculului.
             
De asemenea, la data de 02.10.2010, ora 08.24, poliţiştii municipali au fost sesizaţi de către Gabriel L., din Sibiu, despre faptul că persoane necunoscute au sustras, în cursul nopţii, prin forţarea buşonului, din rezervorul unui autocamion, parcat  pe strada Uzinei, cantitatea de 300  litri motorină.
      
Cu ocazia cercetărilor s-a constatat că fapta s-a comis, ca şi în primul caz, tot prin forţarea buşonului rezervorului de pe partea dreaptă.
      
În ambele cazuri au fost întocmite dosare de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi se efectuează cercetări în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a autorilor. Cu alte cuvinte, infractorii sunt liberi ca păsările cerului, iar poliţiştii nu prea au indicii pentru a-i trimite la răcoare, acolo unde le este locul.

    

Autoturism furat din Drăgăşani, găsit la Guşoeni

La data de 02.10.2010, în jurul orei 10.50, poliţiştii din Drăgăşani au fost sesizaţi telefonic de ION L., din localitate, despre faptul că în dimineaţa zilei de 02.10.2010, în intervalul orar 06.00 – 10.50, persoane necunoscute i-au sustras de la poarta locuinţei autoturismul Dacia 1310.

În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţişti, după primirea sesizării, autoturismul în cauză a fost identificat în comuna Guşoeni, judeţul Vâlcea, abandonat pe partea dreaptă a DN 67-B, în direcţia de mers Guşoeni-Măciuca.
Cu ocazia examinării autovehiculului criminaliştii au identificat şi ridicat urme, ce urmează a fi prelucrate în vederea identificării autorilor.

„Săptămâna prevenirii criminalităţii” la Vâlcea

Poliţiştii vâlceni au desfăşurat până în data de 1 octombrie cea de-a cincea ediţie a „Săptămânii Prevenirii Criminalităţii” în judeţul Vâlcea. Ediţia din acest an s-a bucurat de un real succes, reuşind ca prin activităţile desfăşurate să crească gradul de informare a cetăţenilor cu privire la măsurile antivictimale, dar şi modalităţile prin care pot participa, alături de poliţie, la derularea unor programe şi proiecte preventive. În această perioadă poliţiştii vâlceni vau desfăşurat activităţi informativ-preventive pe linia victimizării minorilor, delincvenţei juvenile, prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului în mediul rural şi urban, dar şi pe linia siguranţei rutiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe