Opoziţia din Consiliul Local a sărit la gâtul lui Rădulescu

duminică, 3 octombrie 2010

Opoziţia din Consiliul Local a sărit la gâtul lui Rădulescu

• în replică, primarul Rădulescu a răspuns: „Consilierii opoziţiei nu au decât să iasă pe străzi şi să le spună râmnicenilor cum se opun ei investiţiilor în acest oraş“

Anda Vlad

Şedinţa Consiliului Local Râmnicu Vâlcea de săptămâna trecută a fost una cu scântei, după ce liberalii şi pesediştii au sărit la gâtul primarului PDL Romeo Rădulescu. Consilierii opoziţiei l-au acuzat pe edilul şef al Râmnicului că încearcă să treacă pe sub nasul lor mai multe proiecte de investiţii, introducându-le pe ordinea de zi în ultimele minute. „Este inadmisibil! Ordinea de zi conţine 17 puncte discutate în şedinţele de specialitate şi încă 11 proiecte de hotărâri de consiliu local introduse la «Diverse» cu 10 minute înainte de şedinţă”, a precizat consilierul liberal Eduard Vârlan.

Nici liderul grupului PSD, Ion Matei nu s-a lăsat mai prejos. „Văd că primarul şi-a făcut un obicei de a trece investiţii importante pe sub nasul nostru. Aceste proiecte au fost introduse pe ordinea de zi fără a fi discutate şi analizate în cadrul comisiilor de specialitate ale consiliului. Ne abţinem de la vot în cazul unor proiecte de hotărâri de consiliu local care prevăd alocarea unor sume importante de la bugetul local. Suntem împotriva atitudinii primarului Rădulescu”, a ripostat şi Ion Matei.

Prins pe picior greşit, Rădulescu a dat-o pe replici populiste, îndemnându-i pe opozanţii săi să iasă în oraş şi să anunţe că sunt împotriva investiţiilor aflate în derulare. „Consilierii opoziţiei nu au decât să iasă pe străzi şi să le spună râmnicenilor cum se opun ei investiţiilor în acest oraş. Unele dintre aceste proiecte au fost votate deja, acum este vorba doar de reactualizarea unor sume alocate. Proiectele au venit târziu şi am fost nevoit să le pun pe ordinea de zi la «Diverse»”, a scăldat-o Romeo Rădulescu. „Au venit târziu pentru că în primăria asta nimeni nu vă ascultă”, a mai punctat Ion Matei. Din cele 11 proiecte de hotărâri de consiliu local, 4 au fost primite cu abţineri de consilierii locali PSD şi PNL.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe