ELECTROVâLCEA şi RMR Argeş îşi fac treaba bine la Făureşti

duminică, 3 octombrie 2010

Primarul Ion Ţîrvuică se declară mulţumit de constructori:

ELECTROVÂLCEA şi RMR Argeş îşi fac treaba bine la Făureşti

Primarul Ion Ţârvuică este foarte mulţumit de activitatea societăţilor de construcţii ELECTROVÂLCEA şi RMR Argeş în Făureşti. În localitatea respectivă se derulează un proiect important, cu finanţare europeană, pe măsura 322 pentru realizarea reţelei de distribuţie a apei, canal, asfaltări drumuri (6 km) şi realizare de rigole. Licitaţia pentru aceste proiect a fost câştigată de către asocierea de firme menţionată, care a şi demarat în forţă lucrările.

Primarul Ţîrvuică este zilnic lângă constructori, dar şi în mijlocul oamenilor din localitate. Primarul, care estre unul dintre cei mai longevivi edili din judeţ, face eforturi împreună cu funcţionarii din primărie pentru a atrage cât mai multe fonduri guvernamentale şi europene. Acesta doreşte să modernizeze dispensarul, baza sportivă, căminul cultural, dar nu omite nici: asfaltările şi pietruirile drumurilor şi uliţelor, spaţiile verzi, iluminatul public cu celule fotovoltaice, introducerea gazelor naturale, etc... Primarul Ţîrvuică ne-a mai declarat că lucrările de la sediul primăriei şi o grădiniţă modernă sunt în mare parte realizate.

Ar mai fi nevoie de nişte fonduri pe care sperăm să le obţinem de la preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, domnul Ion Cîlea, cu care am o colaborare foarte bună de mai mulţi ani. Domnul preşedinte ne-a ajutat de fiecare dată şi este un om de mare valoare datorită în primul rând calităţilor sale de om sincer şi onest care întotdeauna a fost cu oamenii şi pentru oameni.“ – a ţinut să mai menţioneze primarul localităţii Făureşti, Ion Ţîrvuică. (O. A.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe