Număr mare de accidente pe DN 7 ÔÇô Valea Oltului

miercuri, 22 septembrie 2010

Senatorul Frâncu trage un semnal de alarmă:

Număr mare de accidente pe DN 7 – Valea Oltului

Senatorul Emilian Frâncu este unul dintre cei mai activi parlamentari români. Interpelările şi întrebările adresate miniştrilor sunt pertinente şi îşi au originea în problemele reale cu care se confruntă locuitorii judeţului Vâlcea. Ultima interpelare a senatorului vâlcean este cea adresată ministrului Transportului, Anca Boagiu, şi se referă la traficul de pe Valea Oltului:
„Datorită aglomeraţiei deosebit de mari de pe DN7 (E81-Valea Oltului), societăţile comerciale din judeţul Vâlcea nu au aceleaşi şanse precum cele din judeţele care dispun de autostrăzi sau şosele de centură pentru a-şi desfăşura normal activitatea. Apar numeroase aspecte negative.

Această situaţie se regăseşte în scăderea coeficientului economic al judeţului Vâlcea, în numărul foarte mare de accidente soldate cu pierderi de vieţi omeneşti şi în gradul de poluare ridicat. Având în vedere finalizarea studiului de trafic de pe DN7 (E81 – Valea Oltului) din care a rezultat faptul că această şosea naţională deţine recordul de tranzit în România, pe ea circulând în medie 30.000 de autovehicule pe zi, cu o medie de viteză legală de 50 km/h, consider că orice guvern responsabil ar trebui să aibă drept prioritate rezolvarea cât mai rapidă a acestei situaţii. Aş dori să ştiu şi în ce stadiu se află proiectul Culoarului Paneuropean IV şi ce măsuri preconizaţi să luaţi pentru fluidizarea traficului pe Valea Oltului.“    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe