Sparle si soaprle

duminică, 29 august 2010

Sparle si soaprle

• Primarul Ghiţă din Vlădeşti orchestrează o licitaţie, care urmează să intre în atenţia procurorilor DNA. Nu ştim dacă din vina primarului sau a acoliţilor acestuia în frunte cu viceprimarul Cosac. Redactorii noştri încă mai cercetează. Cert este că milioanele de euro, bani europeni, le-au luat minţile unora, care întind foarte mult coarda. Până la limita penalului. La licitaţia de la Vlădeşti s-au înscris doar două firme: Electronics şi Vicexpert. Dubios, nu-i aşa? Ambele firme au un istoric nu tocmai imaculat, patronii acestora fiind recunoscuţi ca fiind „mâini largi“ în relaţia cu edilii. Nu dorim să scriem cu păcat de aceea aprofundăm cazul şi-l vom detalia într-o ediţie viitoare. Punem pariu cu primarul Ghiţă că licitaţia va fi câştigată de firma Electronics. Pe o ţuică de Vlădeşti!

• În doi ani  de la învestire nici colegul său Sorin Zamfirescu (PDL), ales de către locuitorii din colegiul 1, nu are o performanţă demnă de luat în calcul. Zamfirescu le-a vorbit colegilor în numele celor câteva mii de alegători din Râmnicu-Vâlcea doar 7 minute şi 42 de secunde.

• Zilele trecute, am primit de la primarul Rădulescu un răspuns scris la solicitarea ziarului nostru cu privire la contractele de reclamă şi publicitate derulate de Primăria Râmnicului cu societăţile editoare de ziare locale. Potrivit comunicării oficiale, în 2009, 26 de societăţi editoare din Vâlcea au luat de la bugetul local o sumă totală de circa 800 milioane lei vechi, în timp ce în primele şapte luni din 2010, suma alocată de Primăria Râmnicului a fost de circa 45 milioane lei vechi.

• La ultima şedinţa a Consiliului Judeţean Vâlcea, liberalul Gheorghe Păsat s-a contrat serios cu directoarea de la Programe Externe, Carmen „Cruela” Alexandrescu. Doamna nu a putut rămâne datoare şi l-a „taxat” pe consilierul judeţean PNL cu nişte cuvinte urâte, foarte greu de reprodus pe hârtie. Auzind de toate acestea, Gheorghe Păsat a promis că va cere în viitoarea şedinţă a Consiliului Judeţean Vâlcea sancţionarea disciplinară a femeii cu nume desprins din filmul de desene animate „101 dalmaţieni”.

• Pedelistul Romulus Bulacu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, compromite grav şansele partidului în perspectiva alegerilor locale din anul 2012. Acţionarul principal de la MINET SA este la mâna preşedintelui PSD, Ion Cîlea, şeful său pe linie de serviciu. Cum să nu fie aşa, când MINET SA face afaceri pe bandă rulantă cu societăţile comerciale din subordinea Consiliului Judeţean? Legea 161 privitoare la incompatibilităţile aleşilor locali este foarte clară în acest sens: Romulus Bulacu este incompatibil şi trebuie să-şi dea demisia de la CJ sau să renunţe la a mai derula afaceri cu instituţiile subordonate. Bulacu este de-acum frate de cruce cu celălalt incompatibil penal de la Primăria Râmnicului, viceprimarul Cosmin Constantinescu.

• Nepoata unui preşedinte galben de partid este „mare maestră spărgătoare de familii“. Iulica i-a picat cu tronc lui Gheorghiţă şi să te ţii dragoste cu năbădăi. De toată povestea a aflat nevasta încornorată, care s-a dus glonţ la mama Iuliei şi i-a povestit întreaga tărăşenie. Te doare capul, nu altceva!

• Primarul Rădulescu nu poate să justifice banii cu care a achiziţionat luxoasa limuzină Jaguar. Acesta spune că duce un trai îndestulător din chiriile pe spaţiile comerciale, pe care le deţine prin diverse zone din oraş. Am verificat spusele edilului şi s-a apart scala mincionometrului (aparatul cu care se măsoară minciuna). Banii pe care-i încasează lunar primarul Râmnicului din chirii nu-i ajung nici măcar pentru o bicicletă... Ruşinică, măi Romică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe