Deputatul Samoil Vâlcu, singurul parlamentar PDL activ din Vâlcea

duminică, 29 august 2010

Deputatul Samoil Vâlcu, singurul parlamentar PDL activ din Vâlcea

• La iniţiativa deputatului PDL, Samoil Vîlcu, cu sprijinul directorului Exploatării Miniere Râmnicu Vâlcea, Marius Tănăsie, la sfârşitul săptămânii trecute un grup de tineri democrat-liberali au vizitat Salina de la Ocnele Mari

„Pentru o ieşire de weekend, şi nu numai, Salina din Ocnele Mari poate fi o alternativă interesantă. Există locuri de agrement, poţi servi masa sau chiar să mergi la biserică. Este o experienţă plăcută, impresionantă pentru cei care vizitează salina pentru prima dată, dar şi pentru cei care au mai fost. Acestea au fost motivele pentru care am ales această destinaţie ca loc de petrecere a timpului liber pentru tinerii noştri. În plus, prin turism, judeţul Vâlcea şi mai ales oraşul Ocnele Mari, afectat de dezastre, poate să renască. Tinerii, prin entuziasmul lor şi energia conferită de vârstă pot să promoveze cel mai bine atracţiile turistice ale judeţului nostru”, şi-a motivat deputatul Samoil Vîlcu această iniţiativă.

Tinerii au profitat de ocazie, relaxându-se în spaţiile amenajate în mina Coceneşti, excursia fiind şi un bun prilej de socializare la finalul vacanţei de vară. Pe tot parcursul vizitei, grupul de tineri a fost însoţit de ghizi care au oferit detalii despre Salină.
Pentru că excursia a fost pe placul celor prezenţi, deputatul Samoil Vâlcu a promis că va organiza şi alte reuniuni de acest gen:”Mulţumesc celor care au dat curs invitaţiei, colegilor mei, care s-au implicat direct în buna desfăşurare a evenimentului, de asemenea, domnului director Marius Tănăsie care a fost o gazdă bună şi care a făcut foarte multe lucruri prin amenajarea acestei locaţii, extrem de atractivă pentru turişti. Mă bucur că tinerii  s-au simţit bine şi mă gândesc deja la alte destinaţii turistice pe care doresc să le promovez prin intermediul tinerilor, organizând acest gen de deplasări”, a concluzionat parlamentarul vâlcean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe