Sparle si soparle

miercuri, 25 august 2010

Sparle si soparle

• Am aflat îngrijoraţi că, după doi ani de la învestire, deputatul Sorin Zamfirescu (PDL), ales de către locuitorii din colegiul 1, nu are o performanţă demnă de luat în calcul. Zamfirescu le-a vorbit colegilor în numele celor câteva mii de alegători din Râmnicu Vâlcea doar 7 minute şi 42 de secunde.

• Un mesaj trimis de un vâlcean pe site-ul „Ziarului de Vâlcea” şi care trebuie luat în seamă de primarul imberb Romeo Rădulescu: „Iniţiativa dumneavoastră este binevenită! Nu mai pot suporta măgăriile din conducerea primăriei, japca asta pe care PDL-ul o practică este fără precedent! Primarul Romeo Rădulescu dovedeşte că este un nesimţit şi un ordinar fără scrupele, datorită faptului că a generat debandada din municipiu (borduriada pedelistă)”.

• În ciuda unor zvonuri apărute în ultimele zile, patronul Margu nu a vândut Televiziunea Etalon. Vorba aia, unde mai găseşte „regizorul” un spaţiu de sute de metri pătraţi luat cu o chirie extrem de mică?

• Clanul Tanislav ar trebui exmatriculat urgent atât din PDL cât şi de la Agenţia Domeniilor Statului Vâlcea. „Patroana” de la Info Puls, cea care freacă podelele non-stop prin sediul PDL Vâlcea, a făcut... insolaţie şi s-a legat într-un articol chiar de PDL. Iată ce scrie „ziarista” în publicaţia cu apariţii sezoniere: „Bulacu. Nimeni din PDL pare că îl mai vede pe vicele de la judeţ. Iliescu, nu mai spun, parcă a intrat strechea în partid nu glumă. Se fac păpuşi vodoo cu individul repectiv. Mi-e milă de acest partid”.

• Se spune că cine se aseamănă se adună.... Proverbul este valabil şi în cazul primarului Rădulescu, cel care l-a luat sub aripa ocrotitoare pe anonimul Mircea Tomovici. Acest Tomovici a fost pus de primar în postul călduţ de consilier personal, adică cel care ar trebui să-i de-a sfaturi edilului cu privire la problemele Râmnicului.

Numai că CV-ul lui Mircea Tomovici este extrem de subţire: până în 2009 acesta căra marfă cu spinarea prin porturile din Danemarca, iar până în 2000 avea grijă să umple paharele clienţilor care veneau pe la restaurante sau să care bagajele turiştilor care trăgeau la hotelurile din Bucureşti.

Este explicabil toate aceste preocupări, având în vedere că M. Tomovici abia a terminat un liceu, iar după aceea a absolvit un „curs fulger” de pregătire de vreo 24 ore în turism. Nu ştim cum poate să-l consilieze Mircea Tomovici pe „elevul” Rădulescu?

• Rămânem tot la primarul Rădulescu şi îi atragem atenţia că a îngropat încă un proiect al fostului primar Mircia Gutău: este vorba de privatizarea societăţii ETA, o unitate care aduce serioase găuri financiare în bugetul local.

• La nivelul judeţului Vâlcea s-a creat o adevărată mafie a fondurilor alocate din bugetul de şomaj, în „afacere” fiind implicaţi mai mulţi şefi din cadrul PDL Vâlcea. Vom dezvolta subiectul în numerele viitoare ale ziarului.

• Conducerea Partidului Conservator Vâlcea digeră greu plecarea lui Liviu Boban deşi la Călimăneşti încercau să menţină o aparenţă de normalitate şi linişte. În aceste zile, zece nume grele din PC se pregătesc să plece din partid la PNL, printre ei aflându-se şi profesorul Gheorghe Bratu, un veteran al formaţiunii politice nemulţumit de „garnitura” care a venit la conducerea conservatorilor în luna mai 2010.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe