Senatorul Emilian Frâncu, ales cu 80% din voturi preşedinte al PNL Rm. Vâlcea

duminică, 22 august 2010

Senatorul Emilian Frâncu, ales cu 80% din voturi preşedinte al PNL Rm. Vâlcea

Duminică, 22 august, la sala mare a Consiliului Judeţean Vâlcea a avut loc şedinţa Adunării Generale a Membrilor Organizaţiei Municipale a Partidului Naţional Liberal (PNL) Râmnicu Vâlcea, după o perioadă de mai bine de patru luni de interimat.

Şedinţa a început la orele 10 cu prezentarea unor rapoarte de activitate şi cu luări de cuvânt ale unor membri liberali, după care a a continuat cu alegerile pentru structurile de conducere ale PNL Râmnicu Vâlcea. Astfel, în urma numărării voturilor valabile exprimate, senatorul Emilian Frâncu a fost ales cu peste 80% din membrii liberali prezenţi la şedinţa şedinţa Adunării Generale a Membrilor Organizaţiei Municipale a PNL Râmnicu Vâlcea.

Ca vicepreşedinţi au fost aleşi următorii: Florin Smeureanu, Gheorghe Ioniţă, Petre Duinea, Ion Florescu, Eduard Vârlan, Adriana Statie, Algina Tricuţă, Dumitru Vîlcu şi Bogdan Pruteanu. În funcţia de secretar general al PNL Râmnicu Vâlcea a fost ales consilierul judeţean Ion Popescu - Sodă, în timp ce alţi 11 membri liberali au fost desemnaţi să facă parte din Biroul Politic Municipal. (P.C.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe