Liviu Boban a plecat din PC, iar joi îşi va anunţa intrarea în rândurile liberalilor

miercuri, 18 august 2010

• După 18 ani de activitate politică în barca lui Dan Voiculescu,

Liviu Boban a plecat din PC, iar joi îşi va anunţa intrarea în rândurile liberalilor

Miercuri, 18 august, în cadrul conferinţei de presă a Partidului Conservator Vâlcea, secretarul executiv Liviu Boban şi-a anunţat demisia oficială din cadrul formaţiunii politice şi, implicit, din toate funcţiile deţinute în organizaţia judeţeană şi cea naţională a PC. Liviu Boban este unul din fondatorii Partidului Umanist Român Vâlcea încă din anul 1992, iar înscrierea oficială în partid a făcut-o în anul 1998. De mai mulţi ani, Liviu Boban deţinea funcţia de secretar executiv al PC Vâlcea, funcţie reconfirmată în cadrul Conferinţei de alegeri din luna mai 2010.

„Pot să spun că este o demisie de onoare din partea mea. Odată cu alegerea noii conduceri judeţene a PC Vâlcea, mi-am asumat un anumit proiect politic şi am trasat câteva obiective generale pentru dezvoltarea organizaţiei judeţene. Am avut încredere în cele două persoane care au fost alese în conducerea partidului (preşedintele Mircea Stănculescu şi prim-vicepreşedintele Ion Pîrvulescu – n.r.), însă, s-a dovedit ulterior, că m-am înşelat.

Având în vedere că cele două persoane au primit întregul meu sprijin, este logic şi moral ca, după ce am constatat că am greşit, să îmi dau demisia de onoare. Lucru pe care l-am făcut deja.... Am scăpat din partid de un incoerent - pe numele său Gheorghe Deaconu - şi am dat de un alt incoerent pe numele său Ion Pîrvulescu. Vreau să vă mai spun că Mircea Stănculescu şi Ion Pîrvulescu au procedat incorect atunci când au spart fişetele cu documente de partid din sediul PC Vâlcea. Poate era mai simplu ca cei doi să mă sune pe mine şi să vin să deschid fişetele cu cheia”, ne-a mai declarat fostul secretar al PC Vâlcea, Liviu Boban.

De altfel, joi, 19 august, în cadrul unei conferinţe de presă, senatorul Emilian Frâncu va anunţa primirea, în rândurile liberalilor din PNL Râmnicu Vâlcea, a lui Liviu Boban. (P.C.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe