Finanţele Publice îi vând vagoanele şi locomotivele patronului Dumitru Becşenescu

miercuri, 18 august 2010

• Premieră în judeţul Vâlcea

Finanţele Publice îi vând vagoanele şi locomotivele patronului Dumitru Becşenescu

Zilele trecute, Direcţia Generală a Finanţelor Publice Vâlcea, Administraţia Finanţelor Publice pentru Contribuabili Mijlocii, a dat publicităţii anunţul privind organizarea în data de 31 august 2010 a licitaţiei pentru vânzarea bunurilor mobile sechestrate, prin procesele verbale de sechestru nr. 72962/02.06.2010 şi nr. 73644/07.07.2010, proprietate a debitorului SC SC Classfer SRL Vâlcea, în dosarul de executare nr. 29/72962/73644/2010. SC Classfer SRL face parte din Grupul Antares, condus de fostul deputat Dumitru Becşenescu.

Astfel, Finanţele Publice vor scoate la vânzare 23 de vagoane CFR, tip UCS cu două osii, o locomotivă LDH 125 – 408, şi doi contori energie pentru locomotive 5.100 kw, în valoare totală de circa 330.000 lei. Vagoanele si locomotiva nu se află în circulaţie, având RP-ul şi respectiv RK-ul depăşit. Asupra bunurilor SC Classfer SRL care fac obiectul publicaţiei de vânzare sunt înregistrate privilegii ale altor creditori, în sensul că vagoanele UCS sunt grevate de sarcini în favoarea Companiei Naţionale de Căi Ferate „CFR” SA şi BCR Sucursala Vâlcea.

Compania Classfer din Râmnicu Vâlcea, membră a grupului de firme Antares, care activează pe piaţa transportului feroviar de marfă din anul 2004, a atins în 2007 peste 30% din totalul afacerilor derulate de Antares Group, ceea ce reprezenta 6 milioane de euro. La data înfiinţării firmei Classfer, Grupul Antares desfăşura deja afaceri în domeniul transportului feroviar de marfă prin intermediul firmei Antares Logistics, care funcţiona pe structura şi activităţile unei case de expediţie.

Compania SC Classfer SRL mai deţine în prezent opt locomotive, patru închiriate şi patru în proprietate. SC Classfer SRL deţine un parc de aproximativ 300 de vagoane transport de mărfuri în sistem navetizat. În 2007, compania Classfer avea 95 salariaţi şi face parte din grupul de firme Antares alături de alte şapte companii care desfăşoara activităţi în domeniile energie, construcţii, transport şi turism. Companiile membre ale Antares Group sunt Antares Management, Antares Gas, Antares Homes, Antares Logistics, Antares Transport, Antares Hotels, Antares Industrials şi firma Classfer al cărei proprietar este omul de afaceri Dumitru Becşenescu. (N.T.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe