Dan Mazilu le-a trimis sinistraţilor din Moldova 5 tone de făină şi 2 de mălai

miercuri, 11 august 2010

Dan Mazilu le-a trimis sinistraţilor din Moldova 5 tone de făină şi 2 de mălai

Pe deputatul UNPR Dan Mazilu nu l-a lăsat indiferent situaţia sinistraţilor din Moldova. Parlamentarul a trimis în trei localităţi din Suceava, grav afectate de inundaţii, nu mai puţin de 5 tone de făină şi 2 tone de mălai.
„Nu e cine ştie ce, dar mă bucur că am reuşit să fac chiar şi atâta lucru. N-am fost acolo când s-au dus camioanele, însă ceea ce am văzut la televizor a fost suficient cât să mă îngrozesc”, a spus parlamentarul.

Întrebat dacă a concretizat discuţiile privind reîntoarcerea sa în PSD, în cel mult două luni, deputatul Mazilu a încercat să schimbe subiectul: „În această perioadă, mă preocupă aducerea unor fonduri în localităţile din colegiul Bălceşti. Asta este prioritar pentru mine în momentul de faţă”. Liderul judeţean al UNPR a sugerat că suma pe care doreşte să o aducă pentru investiţiile în infrastructura zonei pe care o reprezintă în Parlament ar fi de câteva zeci de miliarde de lei. „Până nu ştiu sigur, nu vă voi putea oferi detalii.

Deocamdată, ce pot să vă spun este că, alături de senatorul Laurenţiu Coca, am reuşit să fac lobby pentru câteva proiecte de investiţii iniţiate de primarii din colegiu. De exemplu, am insistat pentru selectarea în vederea finanţării a modernizării parcului de la Bălceşti. Şi eu ştiu că urmează ca, foarte curând, primarul Ion Curelaru să beneficieze de 5 miliarde de lei în acest sens. Ca să vă mai dau un exemplu, aş aminti de proiectul de la Roşiile privind introducerea reţelelor de apă şi canalizare.

Acesta e un proiect în valoare de 10 milioane de euro, iar hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial în luna decembrie 2009. Mai departe, sunt convins că primarul Ştean Marinescu va profita aşa cum trebuie de această oportunitate. Sigur că sunt şi alte investiţii pregătite, dar mai multe amănunte aş prefera să vă dau atunci când va veni momentul potrivit”, a adăugat deputatul Mazilu. (www.arenavalceana.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe