Alina Tîrlea încasează banii statului degeaba

miercuri, 11 august 2010

Favorita liderilor PDL Vâlcea

Alina Tîrlea încasează banii statului degeaba

Pentru 99,9 la sută dintre vâlceni, Alina Tîrlea este o ilustră anonimă. Un nume care nu le spune nimic. O persoană ştearsă, care nu s-a remarcat cu nimic în planul societăţii vâlcene. Cu nimic pozitiv. Alina Tîrlea este sora celebrei atlete Ionela Tîrlea şi membru al PDL Vâlcea. Începând cu 2008, anul intrării sale în Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, aceasta a avut o ascensiune fulminantă din punct de vedere al sinecurilor politice. Alina Tîrlea nu s-a evidenţiat cu nimic în aceşti doi ani de mandat. Nu a avut nici o iniţiativă în folosul comunităţii, al cetăţenilor care i-au acordat votul şi încrederea. Vocea sa nu a fost auzită în consiliul local.

A fost caracterizată de o tăcere profundă. Aproape „filozofică“. A tăcut şi a urmat cu supuşenie ordinele venite de la partid. A făcut doar act de prezenţă, fiind parte integrantă a maşinăriei de vot portocalii. Şi tocmai de aceea, mai marii partidului, Dorel Jurcan şi Romeo Rădulescu au găsit de cuviinţă că Tîrlea trebuie recompensată cu tot felul de funcţii la instituţii de stat, prin consilii de administraţie la societăţi din subordinea autorităţii locale, dar şi din subordinea unor ministere. Membrii cu vechime din PDL spun despre favorita liderilor PDL, Alina Tîrlea, că nu au văzut-o niciodată în teritoriu, să muncească pentru partid pentru a aduce voturi.
De la analist programator la director de hotel
Prin acest articol îi vom creşte cota de popularitate a „zânei“ PDL Vâlcea, Alina Tîrlea. Vâlcenii trebuie să-i cunoască pe politicienii, care încasează degeaba lunar zeci de milioane de lei, bani publici. Acesta este scopul demersului nostru.
Alina Tîrlea are 34 de ani şi este de profesie analist programator, cu facultate (de geografie) absolvită în anul 2007 la o universitate particulară din Bucureşti.

Până la data intrării în Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, Tîrlea a avut următoarele locuri de muncă: analist programator SC Imperial 2000 SRL Bucureşti (2000-2003) – o societate care a fost radiată de la Registrul Comerţului în anul 2002 (!!!); administrator SC Alb şi Negru SRL Râmnicu Vâlcea (2004 – 2006) - din datele puse la dispoziţie de Finanţele Publice, această societate a mers continuu pe pierdere, mai mult decât atât în anul 2006 a avut 0 lei cifră de afaceri; director resurse umane SC Eve Instal Construct SRL Râmnicu Vâlcea (2006 – 2010) – firma a înregistrat colosala sumă de 3200 lei cifră de afaceri în 2007, iar în 2008 (anul coincide surprinzător cu intrarea în CL a „directoarei“) a sărit brusc la 75.000 lei. De la această societate Alina Tîrlea a încasat în anul 2008 suma de 4007 lei.

Trăgând linia sub CV-ul actualei consiliere de până în anul 2008, anul intrării în politică, se poate observa o activitate subţire, neconsistentă, fapt care nu a fost sesizat, însă, de conducătorii politici ai PDL Vâlcea, care au propulsat-o continuu pe Tîrlea în următoarele funcţii: în anul 2008 intră în Consiliu Local (secretar al comisiei de cultură!!!), datorită meritelor şi voturilor lui Mircia Gutău; în acelaşi an este numită membru al Consiliului de Administraţie al SC ACVARIM SRL; în data de 9 octombrie 2009, Wojciech Zaremba este revocat din Consiliul de Administraţie al SC OLTCHIM SA (!!!), în locul său fiind aleasă... Alina Tîrlea; din martie 2010 aceeaşi Tîrlea este unsă în funcţia de director la Hotel Livadia – Olăneşti, structură hotelieră, care aparţine Casei Naţionale de Pensii. Nu ne-ar mira dacă la următoarele alegeri preşedintele interimar al PDL Vâlcea, senatorul Dorel Jurcan, ar renunţa la funcţie în favoarea „valoroasei“ Alina Tîrlea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe