Primarul Rădulescu şi vicele Constantinescu l-au împins pe un vâlcean... la greva foamei

duminică, 8 august 2010

• Prin modul sfidător cum tratează problemele municipiului,

Primarul Rădulescu şi vicele Constantinescu l-au împins pe un vâlcean... la greva foamei

Marian Dobre din Râmnicu Vâlcea s-a hotărât să intre în greva foamei, după ce conducerea Primăriei Râmnicului l-a purtat pe drumuri şi l-a minţit timp de două luni. Acesta s-a plâns că nu are o locuinţă unde să poată trăi decent cu familia. Concret, luni, 2 august, Marin Dobre a încercat să ajungă la primarul Romeo Rădulescu, însă acest a strălucit prin... absenţă lăsându-l să aştepte pe Marin Dobre pe holurile primăriei câteva ore bune. Nici la viceprimarul Cosmin Constantinescu nu a avut succes....

Marian Dobre a încercat să îi facă să înţeleagă pe cei din conducerea Primăriei Râmnicului că este un moment greu în viaţa lui şi a familiei sale şi că are nevoie disperată de ajutor. De la orele 7.00 până la 11.00 a stat la uşile primăriei, dar fără nici un rezultat, fapt ce l-a determinat să intre în greva foamei începând de marţi, 3 august, pe o perioadă nedeterminată, deoarece nu se poate întoarce acasă la micuţa lui fetiţă, să o privească în ochi şi să-i spună că nu-i mai poate oferi un acoperiş deasupra capului.

Însă, după o zi de grevă a foamei, Marian Dobre s-a simţit rău şi în locul său a venit soţia acestuia care, se pare, că a reuşit să smulgă ceva promisiuni de la oficialii primăriei. Aceştia au promis că până luni, 9.08.2010, vor face rost de o cameră pentru a o pune la dispoziţia acestei familii. Dobre a precizat că în cazul în care nu se vor ţine de cuvânt va veni cu toată familia şi va continua greva foamei, chiar dacă aceasta îl va costa propria sănătate şi chiar viaţa.

Cine este grevistul foamei? Marian Dobre Marian are 37 ani, este căsătorit, are o fetiţă, iar soţia este gravidă în 3 luni. El şi soţia nu au de lucru de când cu criza economică. Locuiau în Colonia Nuci, într-o garsonieră a USG pe care polonezii au pus stăpânire şi, începând cu data de 01.08.2010, i-au evacuat pe toţi cei ce locuiau acolo. În urmă cu două luni, Marian Dobre a depus o cerere la Primăria Râmnicului în care explica situaţia disperată în care se află şi faptul că urmează să fie evacuaţi din locuinţa aparţinând USG-ului. A ataşat la solicitarea adresată Primăriei Râmnicului şi ordinul de evacuare emis de poprietarii polonezi ai locuinţei.

În Colonia Nuci sunt mai multe barăci sociale care aparţin Primăriei Râmnicului. Dobre susţine că sunt persoane care locuiesc în acele locuinţe sociale, dar pe lângă acelea mai deţin şi case şi terenuri chiar în localităţile din apropiere. Mai mult, există o categorie de persoane care beneficiază de acele locuinţe sociale, dar nu locuiesc în ele, ci le închiriază pentru a scoate profituri neimpozabile din bunurile primăriei. (O.A.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe