Primari adormiţi în post

miercuri, 4 august 2010

Primari adormiţi în post


• Prefectul Petre Ungureanu despe anumiţi salariaţi din primării: „Au un sictir şi un dispreţ pentru muncă, încât mă întreb când oare se vor trezi la realitate“

Prefectul de Vâlcea a început de câtva timp să facă pe poliţaiul şi, surpriză: a găsit chiar şi primari dormind în timpul programului. După ce a mers de mai multe ori în control la primăriile din judeţ pentru a-i admira pe edili la locul de muncă, prefectul de Vâlcea recunoaşte cu o jumătate de gură că a avut parte şi de surprize. Într-o localitate, la orele amiezii şi secretarul şi primarul trăgeau un pui de somn, desigur … în folosul comunităţii. Cu toate că „liniştea” apăsătoare l-a deranjat pe prefectul Ungureanu, acesta nu a vrut să dezvăluie numele localităţii, apucând să promită primarului că „nu-l va face de râs”.

„Noi nu suntem aduşi cu pluta şi ştim ce se întâmplă după 11, în primării. La ora 16.00 ne-am dus într-o comună şi primarul şi secretarul, rude într-un fel, deja dormeau de mult. Mama lor, care era într-o grădină din faţa curţii a zis „să nu sculaţi copiii, ca sunt obosiţi, se dădură în pat, că mâncară de prânz. Deci deja dormeau de două ore. Să nu spună poveşti şi să nu le plângă nimeni pe umăr”, a exclamat Ungureanu. Prefectul Ungureanu a devenit mai nou destinatarul unei scrisori expediată de reprezentanţii a două comunităţi rurale, în care i se explică inutilitatea multor angajaţi din primării.

„Au tupeu mai mult decât e posibil să crezi. 15 oameni într-o primărie, toţi cu salarii mai mari decât cele pe care le prezintă cu fluturaşul, care în ultimele patru luni nu au făcut nimic. Au un sictir şi un dispreţ pentru muncă, încât mă întreb când oare se vor trezi la realitate. În general sunt 20-21 de oameni într-o primărie, iar în scrisoare scria că cinci ar fi suficienţi, întrucât nu au ce face”, a mai adăugat prefectul.

Întrebat ce măsuri ar putea lua pentru a nu se mai întâlni cu primari somnoroşi, reprezentantul Guvernului în teritoriu nu s-a putut abţine de la folosirea metaforelor. „Păi ce măsuri să iau? Scrieţi dumneavoastră acolo că, în privinţa acelui primar am vorbit cu soacră-sa şi i-am spus să nu-i mai dea mâncare la prânz! Am mai spus eu odată că sunt un dobitoc şi aşa a apărut, deci e vorba de licenţe poetice”, a conchis Ungureanu. (A.V.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe